Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dvadsaťjednotka opúšťa Myjavu: Kvalifikáciu odštartuje v Senici

BRATISLAVA - Dvadsaťjednotka odohrá prvý domáci kvalifikačný zápas v Senici.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov odohrá prvé domáce stretnutie kvalifikácie ME tejto vekovej kategórie 2019 v Senici. Presťahuje sa tak z Myjavy, kde absolvovala kvalifikáciu predchádzajúceho cyklu, v Senici však už zažila prípravné zápasy.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO S Bradley Lowerym sa lúčili tisíce ľudí, Defoe sa neubránil slzám

"Rozhodnutie odohrať prvý domáci zápas kvalifikácie novej dvadsaťjednotky v Senici vzniklo z jednoduchých dôvodov. V minulom období sme tu odohrali tri prípravné stretnutia, preto poznáme toto prostredie. Mali sme tu vytvorené nadštandardné podmienky. Navyše, v septembri odohráme prvý zápas v Estónsku. Po návrate sme nechceli cestovať ďaleko. Hľadali sme preto najvhodnejšie miesto aj z pohľadu logistiky," povedal Oto Brunegraf, asistent trénera Pavla Hapala.

Kvalifikácia ME 2019 sa už začala, Slovensko figuruje v druhej skupine spoločne so Severným Írskom, Albánskom, Estónskom, Španielskom a Islandom. Svoju púť otvorí v Estónsku, na jeho pôde sa predstaví 1. septembra. O štyri dni privíta doma Severné Írsko. "Môžeme otvorene povedať, že sa v najbližšom období do Šamorína presťahuje náš A-tím. My, čo sa týka septembra, budeme určite v Senci, odtiaľ sa presunieme do Estónka, a po návrate odohráme zápas so Severným Írskom v Senici," dodal Brunegraf na oficiálnej internetovej stránke Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články