Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Príbeh malého Bradleyho píše ďalšiu kapitolu: Jeho stav sa zhoršil. Malý bojovník sa rozlúčil s kamarátmi, prišiel aj Defoe

LONDÝN - Zdravotný stav malého chlapca sa zhoršil, dokonca už pozval kamarátov, aby sa s nimi rozlúčil.
Zdroj: chroniclelive.co.uk
Zdieľajte:

Príbeh malého fanúšika Bradleyho Loweryho píše ďalšiu kapitolu. Bohužiaľ teraz veľmi smutnú. Stav chlapca, ktorý už dlho statočne bojuje s nádorovým ochorením, sa zhoršil. Malý bojovník si už dokonca pozval svojich najbližších kamarátov, aby sa s nimi rozlúčil. Nechýbal ani známy futbalista Jermaine Defoe.

Prečítajte si aj: Srdcervúce slová rodičov malého Bradleyho: Posledná možná liečba zlyhala!

Ide o príbeh neobyčajného priateľstva šesťročného chlapca a známeho futbalistu. Keď Bradleymu diagnostikovali v roku 2013 nádorové ochorenie neuroblastom, nevzdal sa. S pomocou svojich rodičov bojuje so zákernou chorobou a začal si plniť futbalové sny. Jeho príbeh sa dotkol celého futbalového Anglicka, Defoe ho pravidelne v nemocnici navštevoval.

Keď sa jeho zdravotný stav trochu zlepšil, pozval ho na zápas. Veľký fanúšik Sunderlandu dokonca vyhral aj anketu o najkrajší gól mesiaca či sa stal maskotom anglickej reprezentácie pri jednom z kvalifikačných zápasov. Lenže jeho príbeh nespeje k šťastnému koncu. Už vo februári jeho rodina oznámila, že jeho stav sa zhoršil, v jeho tele sa objavil ďalší nádor.

V posledných dňoch šesťročný chlapec podľa rodičov veľmi zoslabol, obtiažne je pre neho aj dýchanie. Na jeho želanie tak za ním dorazili jeho najbližší kamaráti. "So všetkými sa v posteli objal. Myslíme, že to bol jeho spôsob, ako sa rozlúčiť," napísali rodičia. Prišiel aj Jermain Defoe, ktorý neváhal ani sekundu. "Keď večer prišiel Jermain, hrialo to pri srdci vidieť, ako bol Bradley šťastný a uvoľnený," dodala rodina.

Prečítajte si aj: VIDEO Dojemné gesto anglických klubov: Malému bojovníkovi splnili obrovský sen
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články