Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hlohovský o nečakanom odchode zo Žiliny: Toto všetko ho na lige znechucovalo!

ŽILINA - Filip Hlohovský vysvetlil svoje rozhodnutie a nečakaný odchod zo slovenskej ligy.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Počas týždňa rozvírili vody slovenskej futbalovej ligy informácie, že najlepší strelec i hráč uplynulej sezóny 2016/2017 stredopoliar Filip Hlohovský je na odchode z MŠK Žilina a namierené má do juhokórejského FC Seongnam. Po dvoch rokoch pod Dubňom nabral včera smer Južná Kórea, kde by mal s tímom z miliónového mesta neďaleko Soulu vybojovať postup do najvyššej súťaže.

Prečítajte si aj: Hapal sa ospravedlnil za ostré vyjadrenia po vypadnutí z ME 21

Za prestupom do Južnej Kórey mnohí videli slušný balík peňazí, pravda je však niekde inde. Chýbala mu motivácia. "O odchode rozhodlo viac vecí. V našom futbale som dosiahol prakticky všetko. Bol som majster i najlepší strelec. Chcel som už vidieť nové štadióny. Nových ľudí. Novú krajinu. Kórea je pre mňa veľmi atraktívna destinácia," povedal 29-ročný futbalista pre Nový Čas.

"Naša liga mi zovšednela. Prestala ma baviť. Infraštruktúra, málo ľudí na tribúnach či obava, že sa znovu niekto z nej odhlási. To všetko ma znechucovalo," pokračoval hráč, ktorého mrzelo aj to, že nedostal viac priestoru v reprezentácii. "Bolo to pre mňa sklamanie. Veď som sa ako najlepší hráč ligy nezmestil ani medzi náhradníkov. Asi som neupútal trénera," dodal.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, cas.sk

Diskusia

Podobné články