Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Prefíkaný nemecký brankár: Pri penaltovom rozstrele mal pri sebe ťahák!

BRATISLAVA - Včerajšie semifinále európskeho šampionátu do 21 rokov medzi Anglickom a Nemeckom rozhodli až penalty. Po nich sa z postupu tešili Nemci, po tom, ako nemecký brankár vychytal hviezdu Angličanov, Redmonda.
Zdroj: reprofoto
Zdieľajte:

Ako vychytať penalty súpera? Čo tak si so sebou do brány zobrať ťahák! Presne to urobil nemecký brankár a jeho prefíkanosť slávila úspech! Nemci sa prebojovali do finále malého Eura!

Po neslávnom zápase medzi Talianskom a Nemeckom v skupine C držalo vo včerajšom semifinále mnoho fanúšikov palce Angličanom. Tí boli k postupu veľmi blízko ešte dvadsať minút do konca, no po vyrovnávajúcom góle Felixa Platteho sa išlo až do predĺženia. V tom gól nepadol a diváci tak boli svedkami rozstrelu zo značky pokutového kopu.

Prečítajte si aj: Ružomberok sa po jedenástich rokoch predstaví v Európe, Sapara: Na toto sme robili celý rok

Aj v nich sa dostali na koňa Angličania, keď Pickford chytil penaltu Yannicka Gerhardta. Následne ale nepremenil ani Tammy Abraham, ktorý nepodarenou strelou nechal vyniknúť Juliana Pollersbecka!

Ten sa napokon stal aj hrdinom Nemecka! Po vzore Jensa Lehmanna (spomeňme si na MS 2006 a štvrťfinále Argentína - Nemecko) vytiahol zo štulpní penaltový ťahák!

Papier, na ktorom mala nemecká brankárska nádej napísané poznámky ku strelcom Anglicka, si vyťahoval pred každým penaltovým pokusom Albionu. A vyplatilo sa! Pollersbeck napokon chytil dve penalty a poslal Nemcov do finále! V ňom sa stretnú so Španielmi.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, o2tvsport.cz

Diskusia

Podobné články