Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Oficiálnym sponzorom MS 2018 a MS 2022 sa stala globálna značka smartfónov

PEKING - Vivo sa stáva oficiálnym sponzorom MS vo futbale 2018 a 2022
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbal je jedným z najfascinujúcejších športov a majstrovstvá sveta, ako jedno z najprestížnejších športových podujatí, vždy prilákajú pozornosť publika na celom svete. Globálna značka smartfónov Vivo oznámila, že podpísala zmluvu s Medzinárodnou futbalovou federáciou (FIFA) o sponzorstve majstrovstiev sveta počas nasledujúcich šiestich rokov, čo znamená dva turnajové cykly. Vivo sa tak stane oficiálnym sponzorom Majstrovstiev sveta v roku 2018 a 2022.

Sponzorstvo dvoch po sebe nasledujúcich majstrovstiev sveta vo futbale

Ako oficiálny partner majstrovstiev sveta vo futbale bude značka smartfónov Vivo sponzorovať Pohár konfederácií FIFA 2017, Majstrovstvá sveta vo futbale 2018, ktoré usporiada Rusko, Pohár konfederácií FIFA 2021 a Majstrovstvá sveta vo futbale 2022 v Katare. Vďaka obrovskému mediálnemu vplyvu vynesie táto šesť rokov pretrvávajúca spolupráca značku Vivo na úplne novú úroveň celosvetového povedomia. Logo značky Vivo sa objaví na reklamných paneloch pri každom zápase, na každej vstupenke, na pozadí tlačových správ a iných hlavných propagačných plochách. Medzi práva zväzu FIFA patria špeciálne marketingové výsady ako je napríklad právo pozvať hostí, aby sa stali fotografmi značky telefónov Vivo počas zahrievacích zápasov. V tejto súvislosti uvedie Vivo na trh špeciálny telefón majstrovstiev sveta vo futbale, ktorý jej zákazníkom a futbalovým fanúšikom ponúkne jedinečné možnosti. Okrem toho budú telefóny Vivo využívať aj funkcionári zväzu FIFA počas trvania majstrovstiev a v priebehu Pohára konfederácie FIFA 2017, ktorý začne 17. júna a odštartuje spoluprácu značky Vivo a futbalového zväzu FIFA.

Prečítajte si aj: VIDEO Rusnákov Real Salt Lake nezvládol zápas s Houstonom, bol z toho výprask

Ako jedno z najväčších svetových športových podujatí majú majstrovstvá sveta vo futbale obrovský vplyv a celosvetové pokrytie. Pre výrobcov smartfónov ako je Vivo je sponzorstvo majstrovstiev sveta vo futbale neuveriteľným úspechom. Viceprezident spoločnosti Vivo NI Xudong objasňuje: „Futbal je šport plný vášne a zázrakov prinášajúci šťastie miliónom fanúšikov na celom svete. Futbal sa vyvíja v duchu dôsledného a neustáleho pokroku. Ako globálny sponzor majstrovstiev sveta Vivo dúfa v pevné prepojenie svojej značky s futbalovým duchom, ktorý preslávi značku Vivo zákazníkom na celom svete ako kreatívnu, zábavnú a globálnu. Už zakrátko vnesie Vivo svoj osobitý, energetický a mladistvý elán do majstrovstiev sveta a do futbalu ako celosvetového športu."

Organizátorov majstrovstiev sveta vo futbale zaujala značka Vivo spomedzi mnohých svetových výrobcov smartfónov svojim vytrvalým záujmom o neustále zlepšovanie. Generálny sekretár zväzu FIFA, Fatma Samoura vysvetľuje: „Futbal a technológia sa každým dňom približujú či už na ihrisku alebo mimo neho a moment, kedy môžeme začať partnerstvo tohto druhu s poprednou svetovou značkou smartfónov je jedinečný. Sme nadšení z úzkej spolupráce so značkou Vivo v celosvetovom meradle a tešíme sa na spoluprácu s ňou pri nasledujúcich majstrovstvách sveta vo futbale a Pohári konfederácií FIFA."

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články