Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Portugalsko nominovalo na Pohár konfederácií: Chýba hrdina z EURA aj hviezdička Bayernu, lídrom Ronaldo

LISABON - Tréner portugalskej futbalovej reprezentácie Fernando Santos oznámil nomináciu na Pohár konfederácií FIFA, v ktorej prekvapujúco chýbajú talentovaný Renato Sanches i autor víťazného gólu z finále EURO 2016 Eder.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Lídrom úradujúcich európskych šampiónov by mal byť kanonier Realu Madrid Cristiano Ronaldo.

Portugalsko čaká najprv domáci prípravný zápas s Cyprom (3. júna), následne cestuje do Lotyšska na súboj kvalifikácie MS 2018 (9. júna) a 18. júna nastúpi na úvodný duel Pohára konfederácií proti Mexiku. V základnej skupine sa stretne ešte s domácim Ruskom a Novým Zélandom.

Santos vynechal z 24-členného kádra Renata Sanchesa, ktorý doplatil na to, že nedostáva veľa príležitostí v Bayerne Mníchov. Namiesto toho sa ocitol v nominácii portugalskej dvadsaťjednotky.

Nominácia Portugalska:

brankári: Rui Patricio, Beto (obaja Sporting Lisabon), Jose Sa (FC Porto)

obrancovia: Bruno Alves (Cagliari), Cedric Soares (Southampton), Eliseu, Nelson Semedo (obaja Benfica Lisabon), Jose Fonte (West Ham), Luis Neto (Zenit Petrohrad), Pepe (Real Madrid), Raphael Guerreiro (Borussia Dortmund)

stredopoliari: Adrien Silva, William Carvalho (obaja Sporting Lisabon), Andre Gomes (FC Barcelona), Danilo Pereira (FC Porto), Joao Mario (Inter Miláno), Joao Moutinho (AS Monaco), Pizzi (Benfica Lisabon)

útočníci: Andre Silva (FC Porto), Bernardo Silva (AS Monaco), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gelson Martins (Sporting Lisabon), Ricardo Quaresma (Besiktas Istanbul), Nani (FC Valencia)

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články