Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Griezmann pripustil odchod do Anglicka, v Atléticu skončil skúsený záložník

MADRID - Nie je žiadnym tajomstvom, že Antoine Griezmann v lete možno opustí Atlético Madrid a teraz to priznal aj sám.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Francúzsky útočník povedal, že o jeho budúcnosti sa rozhodne v najbližších týždňoch a odchod na Old Trafford nevylučuje: "Myslím, že to budem presne vedieť v nasledujúcich dvoch týždňoch," povedal vo francúzskej televíznej šou Quotidien na otázku, či je v hre jeho presun do Manchestru United.

"Je to možné. Na stupnici od jeden do desať by som povedal šesť," pokračoval: "Možnosť, že zostanem v Atléticu je ale na čísle sedem."

Griezmann má v zmluve klauzulu, podľa ktorej ho záujemca musí vykúpiť minimálne za sto miliónov eur. Podobnú čiastku ale "Red Devils" poslali minulý rok do Turína za Paula Pogbu.

Ako jeho náhrada by mohol prísť útočník Málagy Sandro Ramírez, ktorý sa stal najlepším strelcom klubu so štrnástimi gólmi. Odchovanec Barcelony zaujal aj tímy na Britských ostrovoch. Predĺžiť zmluvu by mohol Fernando Torres a v hre je príchod francúzskeho strela Lacazettea. Hovorilo sa aj o Angličanovi Vardym z Leicestru City.

Prečítajte si aj: NÁZVIDEO Megaprestup na spadnutie: Atlético Madrid si brúsi zuby na hviezdneho útočníka! OV

Z Atlética ale s určitosťou odchádza portugalský záložník Tiago, ktorý prišiel ešte v roku 2010 z Juventusu. Kde povedú kroky už 36-ročného futbalistu známe nie je. V hre je pokračovanie kariéry v menej náročnej lige, alebo koniec kariéry: "Cítim, že už nie som na rovnakej úrovni, ako moji spoluhráči," vyjadril sa.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: marca.com, football-espana.net

Diskusia

Podobné články