Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Real, Atlético, Juventus či Monako: Nenechajte si ujsť šlágre, ktoré rozhodnú o finalistoch Ligy majstrov!

MADRID - Prestížna Liga majstrov pomaly finišuje. Na programe je už semifinále, v ktorom si to spolu rozdajú v madridskom derby Real s Atléticom! Druhú dvojicu tvoria Monaco a Juventus.
Zdroj: newsyac.com
Zdieľajte:

Ktorý zo štvorice tímov sa posunie do veľkolepého finále? Rozhodovať môžete už teraz. Tipnite si na prvé semifinálové zápasy a podporte vašich favoritov počas zápasu v LIVE stávkach!

Ešte nie ste presvedčený o celkovom víťazovi milionárskej súťaže? Kvasnicka24 svojho favorita už našiel. Bude ním madridský Real v kurze 2,65. Tipér Ronaldovi a spol. poriadne verí, lebo na ich celkový triumf naložil 1 300 EUR! Bude sa radovať po poslednom hvizde v cardiffskom finále? V prípade úspechu bude bohatší o niečo viac ako 3 500 €. To už je slušná výhra, čo poviete?

Poriadne to roztočil aj člen najväčšej tipérskej komunity 610038, ktorý očakáva postup Juventusu cez francúzskeho protivníka. Padnú Kniežatá na kolena? Na túto príležitosť je v Tipsporte vypísaný kurz 1,41. Koľko zhrabne tipér v prípade v prípade správnej konštelácie? 9 500 EUR!

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov, populárnu Tiket arénu, atraktívne súťaže a množstvo ďalších skvelých príležitostí. Zapojte sa aj vy, získajte okamžite 5 EUR na prvé stávky zadarmo a k tomu vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články