Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hráčska asociácia rozhodla: Toto je Futbalista roka Premier League

LONDÝN - Stredopoliar FC Chelsea N'Golo Kanté získal trofej pre Futbalistu roka anglickej Premier League podľa hráčskej asociácie PFA.
Zdroj: desingboom.com
Zdieľajte:

Francúzsky reprezentant dopomohol v predchádzajúcej sezóne Leicestru City k historicky prvému majstrovskému titulu a na dobrej ceste za celkovým prvenstvom je aj u súčasného zamestnávateľa. Londýnsky klub figuruje šesť kôl pred koncom na čele tabuľky so štvorbodovým náskokom.

Prečítajte si aj: VIDEO Zabudnite na Hazarda, Chelsea má novú hviezdu!

Kanté triumfoval v hráčskom hlasovaní pred spoluhráčom Edenom Hazardom, na ďalších priečkach sa umiestnili výhradne útočníci: Alexis Sánchez z Arsenalu, Romelu Lukaku z Evertonu, Zlatan Ibrahimovič z Manchestru United a Harry Kane z Tottenhamu. Druhý rok za sebou získal cenu pre najlepšieho Mladého hráča Dele Alli z Tottenhamu Hotspur, stredopoliara Spurs opomenuli v hlavnej kategórii.

Cenu za zásluhy dostal bývalý reprezentant David Beckham. V drese Manchestru United získal šesťkrát majstrovský primát, dva razy sa stal víťazom FA Cupu, v sezóne 1998/1999 zvíťazil aj v Lige majstrov. Beckham odohral v najcennejšom drese 115 zápasov. Informovala o tom agentúra AP.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články