Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Osemnástku čaká Slovakia cup, Malatinský o konkrétnych cieľoch nehovorí: Chceme obstáť

BRATISLAVA - SR 18 na Slovakia Cupe začne s Bielorusmi.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenskí futbaloví reprezentanti do 18 rokov sa v prvom zápase na tradičnom medzinárodnom turnaji Slovakia Cup stretnú v pondelok s Bielorusmi. Zverencov trénera milana Malatinského v B-skupine preveria aj Američania a Maďari.

Prečítajte si aj: VIDEO Je to celý otec: Exkluzívny gól Cristiana juniora z priameho kopu!

V A-skupine opäť kvalitne obsadeného podujatia sa predstavia Rusi, Česi, Íri a Turci. "Turnaj má opäť výborné obsadenie, je to najlepší mládežnícky turnaj na Slovensku. Sme veľmi radi, že účasť prijali skutočne kvalitné tímy," povedal pre oficiálny web SFZ Malatinský.

Výber USA minulý rok turnaj vyhral, podľa trénera slovenskej osemnástky je aj teraz kandidátom na celkové prvenstvo. "Má kvalitných, rýchlych a technických hráčov. Zápas proti nim v základnej skupine dokonale preverí schopnosti nášho výberu."

Minulý rok skončil slovenský tím na 4. mieste, keď v súboji o bronz prehral s Českom. Tréner Malatinský o konkrétnych cieľoch na turnaji 2017 nehovoril, no povedal, že "chceme obstáť a otestovať si výkonnosť."

zloženie skupín:

A-skupina: Rusko, Česko, Írsko, Turecko

B-skupina: SLOVENSKO, USA, Maďarsko, Bielorusko

program turnaja:

pondelok 24. apríla:

SLOVENSKO – Bielorusko (Jaslovské Bohunice, 11.00) ,Maďarsko – USA (Jaslovské Bohunice, 15.00), Rusko – Turecko (Modranka, 11.00), Írsko - Česko (Modranka, 15.00)

utorok 25. apríla:

SLOVENSKO – Maďarsko (Červeník, 11.00), USA - Bielorusko (Červeník, 15.00), Rusko - Írsko (Dunajská Lužná, 11.00), Česko - Turecko (Dunajská Lužná, 15.00)

štvrtok 27. apríla:

USA – SLOVENSKO (Jaslovské Bohunice, 11.00), Bielorusko – Maďarsko (Červeník, 11.00), Česko - Rusko (Modranka, 11.00), Turecko - Írsko (Dunajská Lužná, 11.00)

piatok 28. apríla:

o 7. miesto (Modranka, 11.00), o 5. miesto (Červeník, 11.00), o 3. miesto (Jaslovské Bohunice, 11.00), finále (Jaslovské Bohunice, 15.00)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články