Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Ikona Blues po sezóne opustí Stamford Bridge, ostane na ostrovoch?

LONDÝN - John Terry po sezóne opustí Stamford Bridge.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Na Veľkonočný pondelok prišiel futbalový klub Chelsea Londýn FC so správou, že dlhoročný kapitán John Terry po sezóne opustí Stamford Bridge. 36-ročný anglický stopér pôsobil v londýnskej Chelsea od svojich štrnástich rokov.

Prečítajte si aj: Po 19 rokoch sa pretrhne spoločné puto: Najdekorovanejší hráč v histórii klubu končí

Ihneď sa vyrojilo viacero špekulácií o tom, kam povedú kroky dlhoročnej opory zadných radov The Blues. Anglická novinárka, pracujúca pre BBC a ITV, Jacqui Oatle zverejnila na sociálnej sieti Twitter status, v ktorom píše, že by sa John Terry po sezóne mal upísať West Bromwichu Albion.

John Terry v oficiálnom prehlásení na webe Chelsea FC povedal, že má záujem pokračovať v aktívnej kariére. Aj napriek tomu, že o jeho služby zrejme čoskoro prejavia záujem bohaté kluby z americkej MLS či čínskej Super League, Angličan by predsa len mohol ostať na ostrovoch.

"Čoskoro sa rozhodnem, no teraz som tu pre klub a chcem pomôcť k zisku titulu. S klubom som mal vždy fantastický vzťah a to sa nezmení ani po mojom odchode. Sadli sme si a porozprávali sa. Rozhodol som sa, že je teraz ten správny čas na odchod," opísal svoje rozhodnutie opustiť The Blues John Terry.

"Vždy som bol rozhodnutý, že opustím klub v správnom čase. Teraz viem, že na konci sezóny to bude ten správny čas pre mňa i klub. Stále mám na ihrisku čo ponúknuť, no viem, že tu by som už veľa priestoru nedostal."

"Som hladný po futbale. Po sezóne si budem hľadať nové pôsobisko. Stále ostanem modrým a dúfam, že sa rozlúčim s týmto fantastickým klubom aj s nejakým bonusom navyše."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, 90min.com

Diskusia

Podobné články