Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Červená, ktorá ho môže mrzieť: Neymarovi hrozí, že príde o El Clásico!

BARCELONA - Neymar po vylúčení v zápase s Malagou zrejme príde o El Clásico.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Barcelona v Malage nedokázala skórovať a prehrala 0:2. Skóre otvoril v 32. minúte Sandro Ramirez a snahu hostí aspoň o vyrovnanie pribrzdil v 65. minúte Neymar, ktorý videl od rozhodcu červenú kartu. Andalúzania v závere poistili cenný triumf vďaka presnému zásahu Jonyho.

Prečítajte si aj: VIDEO Barcelona po šokujúcej prehre s ťažkým srdcom na rozhodcu: Jasná penalta! Čo viac ešte chcete?

Klenotu katalánskej ofenzívy však po červenej karte hrozí, že príde aj o blížiace sa El Clásico. Pre Neymara to bolo vôbec prvé vylúčenie v drese Barcelony. Jeho prvá žltá karta v zápase sa dá označiť za úplne zbytočnú. Brazílčan si totiž pred štandartkou Malagy zaväzoval šnúrku na kopačke tesne pred loptou. Po faule v druhom polčase sa tak predčasne porúčal pod sprchy.

Po vylúčení za dve žlté karty je jasné, že vynechá najbližší zápas proti Realu Sociedad, ale reálne hrozí, že príde aj o veľké El Clásico. Očakávaný súboj sa na madridskom Santiago Bernabéu hrá 23. apríla a Neymar sa v zápase nemusí predstaviť. Ako informoval denník Marca, brazílska hviezda mala pri odchode do šatni incident, keď sarkasticky zatlieskal smerom k štvrtému rozhodcovi.

Španielske rádio Cope tvrdí, že Neymar vynechá El Clásico na 100%. Podľa nich totiž dostane jeden zápas za vylúčenia, plus 2-3 duely by mal stáť za "potlesk" smerom k štvrtému rozhodcovi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články