Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Srdcervúce slová rodičov malého Bradleyho: Posledná možná liečba zlyhala!

LONDÝN - Miluje futbal a futbal miluje jeho. Lenže teraz chlapcovi rodičia zverejnili zdrvujúcu správu.
Zdroj: chroniclelive.co.uk
Zdieľajte:

Päťročný Bradley Lowery, ktorý bojuje s rakovinou sa na Ostrovoch stal známou tvárou. Jeho obľúbený klub Sunderland pre neho pripravil niekoľko akcii, dokonca vyhral hlasovanie o najkrajší gól mesiaca v Premier League. Zbierať peniaze na obtiažnu liečbu pomohol aj Everton, naposledy bol maskotom anglickej reprezentácie v kvalifikačnom zápase s Litvou.

Prečítajte si aj: VIDEO Dojemné gesto anglických klubov: Malému bojovníkovi splnili obrovský sen

Do nemocnice za ním pravidelne chodí Jermain Defoe, skamarátil sa aj s ďalšími futbalistami. Všetci dúfali, že jeho boj so zákernou chorobou bude nakoniec víťazný, nastúpil totiž na novú špeciálnu terapiu.

Lenže Bradleyho rodičia včera na jeho facebookovu stránku pridali srdcervúci odkaz. "Výsledky scanu ukazujú, že liečba, ktorú Bradley podstupuje, nefunguje. To znamená, že ho nemôžeme zbaviť rakoviny, pretože toto bola naša posledná možnosť."

"Posledné správy nám pochopiteľne lámu srdce, tieto veci sa vám nebudú nikdy počúvať ľahko. Nevieme, ako dlho bude trvať, než rakovina zvíťazí, ale čo vieme je, že budeme pokračovať vo vyrábaní spomienok a užívať si nášho superhrdinu každú sekundu každého dňa," sľubujú zdrvení rodičia, ktorých okamžite tisíce ľudí z celého sveta zahrnuli slovami úcty a nádeje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články