Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Prestupové špekulácie: Ibra do Ameriky, český objav do Londýna

BRATISLAVA - Anglický portál goal.com zverejnil zoznam najnovších prestupových špekulácií.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Zlatan Ibrahimovič na ceste do LA

Švédsky kanonier aktuálne v službách Manchestru United má zmluvu iba do konca sezóny. Objavujú sa špekulácie, či sa Zlatan rozhodne ostať na Old Trafford alebo zamieri inam. O jeho služby majú záujem napríklad i v Neapole, no najnovšie špekulácie hovoria o tom, že o Zlatana zabojuje LA Galaxy. Ak by sa rozhodol prestúpiť do Ameriky, zarobil by v klube viac ako David Beckham.

Alexis ku mestkému rivalovi

Britský denník The Telegraph zverejnil informáciu o tom, že Chelsea bojuje o služby superhviezdy Arsenalu, Alexisa Sáncheza.

Prečítajte si aj: FIFA neplánuje zvýšiť bezpečnostné opatrenia po výbuchu v Petrohrade: Máme plnú dôveru v bezpečnostnú koncepciu

Alexis má byť na Emirates Stadium nespokojný a rád by pravidelnejšie hrával o trofeje. Kanonieri ale nechcú o odchode svojej najväčšej hviezdy ani počuť.

Messi predĺži s Barcelonou

Zrejme žiadna neočakávaná správa. Lionela Messiho si v inom drese ako v tom barcelonskom ani nevieme predstaviť. Aj napriek tomu, že sa klub s Messim nevedeli dohodnúť na podpísaní nového kontraktu, všetko by sa malo vyriešiť už v máji.

Mourinho chce rozšíriť káder

Luke Shaw si stále nezískal dôveru Josého Mourinha a tak sa portugalský kouč poobzeral po náhrade. Tou by mal byť lavý obranca Celticu Glasgow, Kieran Tierney. Mladý škótsky talent zaujal Manchester United svojou výkonnosťou a oddanosťou futbalu.

Ďalším prestupovým cieľom Červených diablov by mal byť stredopoliar Leicestru United, Wilfried Ndidi. Ten pred sezónou nahradil v kádri Líšiek N´Gola Kantého, ktorý prestúpil do Chelsea. O stredopoliara Leicestru má záujem i londýnsky Arsenal.

Juventus poškuluje po Douglasovi Costovi

Stará dáma pripravuje ponuku pre mníchovský Bayern za služby brazílskeho ofenzívneho klenotu Douglasa Costu. Do Mníchova by mal po sezóne zamieriť Julian Brandt. Vďaka dobrým obchodným vzťahom oboch tímov Juventus dúfa, že za Costu mu bude stačiť zaplatiť iba niečo okolo 35 miliónov eur.

Prečítajte si aj: VIDEO Hamšíka v Neapole milujú: Po jeho góle takmer spadol štadión

Arsenal skautuje Jankta

Český talent Jakub Jankto zrejme zvýšil svoje šance na prestup do Premier League. Cez víkend pred zrakmi skautov z Emirates Stadium dokázal streliť gól Turínu. O služby mladého českého reprezentanta prejavil záujem už i Stoke City. Jankto ma platný kontrakt do roku 2019 a plánuje ho predĺžiť ešte o dva roky. Dostupný by ale mohol byť za sumu okolo 12 miliónov eur.

Real chce získať klenoty z Premier League

Real Madrid by v lete chcel zabojovať o služby dvoch najväčších klenotov v Premier League. David De Gea je stále prvým hráčom na zozname vedenia Realu, no José Mourinho ho nehodlá pustiť len tak.

Prečítajte si aj: VIDEO Neuveriteľná kuriozita v slovenskom futbale: Rozhodca ani súper nevideli jasný gól

Ďalším cielom Madridčanov by mala byť belgická zbraň v službách londýnskej Chelsea, Eden Hazard. Hovorí sa i o výmene za španielskeho zakončovateľa Alvára Moratu.

Bitka o Jamesa

James sa stále v Madride nedočkal väčšieho počtu šancí na ihrisku a tak sa špekuluje o jeho odchode. Veľký záujem javí štvorica tímov z Premier League. Kto získa služby kolumbijského stredopoliara? Bude to bitka medzi Manchestrom City, Liverpoolom, Chelsea a Arsenalom?

West Ham chce Wilshera.

Kladivári sú pripravení zaplatiť až 30 miliónov eur za služby stredopoliara Jacka Wilshera, píše anglický The Sun.

Prečítajte si aj: Od tragédie na glasgowskom Ibrox Parku uplynie 115 rokov

Anglický reprezentant je v aktuálnej sezóne na hosťovaní v anglickom Bournemouthe a po sezóne by mal nadobro opustiť Emirates Stadium.

Wenger do Paríža

Odchod francúzskeho lodivoda londýnskeho Arsenalu už visí na vlásku. Naskytuje sa tak otázka, kam by Arséne Wenger mohol zamieriť. O jeho služby vraj prejavili záujem v Paríži, informoval francúzsky Canal+.

Naopak, v Londýne s ním majú iné plány. Ak by Arséne v Arsenale predsa len skončil na pozícii trénera, mohol by ostať v klube. Wenger by tak ostal s tímom, no už by nepôsobil na pozícii hlavného kouča.

Conte predlži s Chelsea

Taliansky tréner Antonio Conte predĺži zmluvu s Chelsea Londýn. Aj napriek tomu, že má ešte dvojročný platný kontrakt, podpíše novú zmluvu s vylepšeniami. Abramovič je so službami Taliana nadmieru spokojný a tak si chce jeho služby poistiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články