Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šok v Trnave: Červeno-čierny dres Spartaka oblečie najlepší kanonier ligy a bývalý hráč Slovana!

TRNAVA - Fanúšikovia Trnavy dostali ďalšiu ranu pod pás. Dres Spartaka oblečie najlepší kanonier v histórii slovenskej ligy Juraj Halenár!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Šokujúce informácie unikli z kabíny Spartaka Trnava. Vedenie trnavského klubu sa rozhodlo angažovať najlepšieho strelca najvyššej klubovej súťaže na Slovensku - Juraja Halenára!

Trnavský rodák a odchovanec trnavskej Lokomotivy obliekol postupne dresy troch bratislavských klubov. Prvý ligový gól strelil v drese Interu Bratislava 4. mája 2002 v stretnutí s Tatranom Prešov (3:0). S Artmediou Petržalka postúpil do skupinovej fázy Ligy majstrov 2005/2006. V 2. predkole zaznamenal v zápase s Celticom Glasgow (5:0) hetrik, čím prispel k najvyššej prehre slávneho škótskeho klubu v európskych pohároch. Majstrovské tituly získal s Artmediou Petržalka aj so Slovanom Bratislava. Po Róbertovi Semeníkovi je to druhý hráč, ktorý v slovenskej futbalovej lige dosiahol hranicu 100 gólov. Stý ligový gól strelil v belasom drese Slovana 9. novembra 2011 proti Banskej Bystrici (3:2). Počas jesennej časti sezóny 2014/2015 sa stal so 125 gólmi historickým rekordérom slovenskej futbalovej ligy.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Bazilejský zázrak: Keď bratislavský Slovan obral o cennú trofej slávnu Barcelonu!

Po odchode zo Slovanu obliekol dres maďarského klubu Spartacus Nyíregyháza a následne si zahral i v českej Sigme Olomouc. Naposledy pôsobil v FC Petržalka 1989, kde sa blysol napríklad piatimi gólmi do siete Vrakune.

Trnavčania sa na začiatku jarnej časti strelecky trápia. V piatich zápasoch strelili iba jediný gól, keď v Podbrezovej rozhodla o výhre Spartaka nová posila Yilmaz. Strelecky mlčí i víťaz Afrického pohára národov Tambe, a preto muselo vedenie Spartaka konať. "Bolo viacero variant, no rozhodli sme sa pre Juraja," opísal rozhodovanie tréner Trnavy Miroslav Karhan. "Halenár je skúsený hráč, ktorý vie strieľať góly a práve to potrebujeme. Navyše je to trnavský rodák a aj napriek dlhoročnému pôsobeniu v Bratislave si ho fanúšikovia určite obľúbia," dodala legenda trnavského futbalu.

Odlišného názoru sú ale fanúšikovia trnavského klubu. Tí odmietajú prijať Halenára za svojho hráča a sú pripravení ho z klubu vyštvať. To ale nebude potrebné, nakoľko ide iba o prvoaprílový žart! Redakcia portálu futbalovysvet.sk vám praje veselý prvoaprílový deň s množstvom vtipných žartíkov!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: 1. apríl

Diskusia

Podobné články