Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

UEFA rozdávala pokuty po zápasoch EL a LM, ušlo sa aj Barcelone či Neapolu

NYON - Barcelona zaplatí pokutu 19.000 eur za vniknutie fanúšikov na trávnik
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Európska futbalová únia (UEFA) potrestala FC Barcelona pokutou 19.000 eur za vniknutie fanúšikov na hraciu plochu po odvetnom osemfinálovom zápase Ligy majstrov s Parížom St. Germain, v ktorom si španielsky klub po víťazstve 6:1 vybojoval postup do ďalšej fázy.

Prečítajte si aj: U19: Malatinský po prehre na úvod: Boli sme sterilní a nedôrazní

Až 50.000 eur musí zaplatiť francúzsky klub AS Saint-Étienne. Priaznivci "Les Verts" totiž v stretnutí 16-finále Európskej ligy s Manchestrom United odpálili na tribúne Štadióna Geoffroya Guicharda zakázanú pyrotechniku.

SSC Neapol zaplatí 38.000 eur za incidenty v zápase Ligy majstrov proti Realu Madrid. Ďalším klubom, na ktorý si "posvietila" disciplinárna komisia UEFA, je ruský Rostov. Ten za delobuchy v dueli na pôde Sparty Praha "prispeje" do pokladnice UEFA sumou 16.000 eur.

Pokuta neobišla ani Manchester City, 18.000 eur musia zaplatiť za vniknutie fanúšikov na ihrisko, hádzanie predmetov a neskorší výkop ich stretnutia s AS Monaco. Za incidenty vo vzájomnom zápase medzi Arsenalom Londýn a Bayernom Mníchov dostal anglický klub pokutu vo výške päťtisíc eur, Nemcov potrestali sumou tritisíc eur. Informovala agentúra AP.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články