Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Emotívna spoveď o najťažšom období života: Legenda United po smrti manželky uvažovala o samovražde!

LONDÝN - Anglický futbalista Rio Ferdinand priznal, že po smrti manželky premýšľal aj o samovražde.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Legenda Manchestru United Rio Ferdinand pred dvoma rokmi prišiel o milovanú manželku Rebeccu, ktorá v 34 rokoch prehrala boj s rakovinou. Ešte dnes, keď o nej hovorí, premôže ho plač. "Keď som počúval o ľuďoch, ktorí spáchali samovraždu, vravel som si, ako môžu byť tak sebeckí. Ale prišiel čas, kedy som už vedel, ako sa cítia," priznal v emotívnej spovedi vo filme, ktorý sleduje jeho príbeh na ceste k tomu, ako sa spolu s deťmi snaží vyrovnať so stratou blízkeho človeka.

Prečítajte si aj: VIDEO Britskí novinári sa obuli do Vardyho: Pre toto ťa nemajú fanúšikovia radi, škodíš aj sebe!

Ferdinand sám po strate manželky trpel, navyše sa musí postarať o deti, ktoré prišli o matku. S Rebeccou mali tri deti, pre tridsaťosemročného futbalistu, ktorý kariéru ukončil v máji 2015, necelý mesiac po smrti manželky, bolo najťažšie, že nevie, ako pomôcť svojim malým deťom, ktoré stratili maminku.

Bývalý anglický reprezentant sa stretol s inými otcami, ktorí prišli o svoje manželky. Priznáva ale, že ešte predtým vyhľadával pomoc na dne pohárika whisky či brandy, aby sa zo šoku zo straty ženy vyrovnal. V najťažšom období života dokonca premýšľal o samovražde. Pomohla mu zrejme aj rada golfistu Darrena Clarka, ktorého postihol rovnaký osud pred 11 rokmi. "To najlepšie, čo môžeš urobiť pre svoje deti je, aby ťa videli, ako sa opäť usmievaš," poradil mu.

Doma si Ferdinand s deťmi dokonca zaviedli špeciálnu činnosť, ktorá im pomáha vysporiadať sa so smrťou najbližšej osoby. Založili takzvanú fľašku spomienok, do ktorej vkladajú papieriky so spomienkami na Rebeccu. "Páči sa mi to. Budem to robiť každý deň. Môžeme teraz o Rebecce hovoriť, fľaška spomienok všetko zmenila," dodal futbalista.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články