Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Totti odmenený za klubovú oddanosť a vernosť: 40-ročná legenda rímskeho AS dostala skvelú ponuku!

RÍM - Legendárny taliansky futbalista Francesco Totti, ktorý má už 40 rokov, je na poli profesionálneho futbalu absolútnym unikátom. Dlhoročná opora a ikona rímskeho AS celý svoj futbalový život strávila v jedinom klube! Za jeho vernosť a oddanosť sa mu klub chce náležite odvďačiť a Totti si môže vybrať parádnu odmenu...
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Prezident rímskeho AS James Pallotta dal talianskemu veteránovi veľkorysú ponuku. A to aj napriek tomu, že ako 40-ročný už Totti do zápasov nastupuje len veľmi sporadicky.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Futbalisti na Instagrame: Totti stretol legendu, hviezda Barcelony sa vrátila ku klasike

"Už sme spolu nehovorili o hráčskej budúcnosti. Pokiaľ bude chcieť, môže s nami Francesco stráviť ďalších šesť rokov. V úlohe riaditeľa klubu," citoval prezidenta taliansky denník Gazzetta dello Sport.

Nikto iný by si to určite nezaslúžil viac ako on. Totti, ktorý v Ríme pôsobí už viac ako 20 rokov, pozná klub dokonale, od vrátnika až po upratovačky. Či legenda rímskeho AS ponuku prijme je vo hviezdach, určite ho totiž budú lanáriť kluby z americkej MLS, Saudskej Arábie či Kataru aby ešte pokračoval v aktívnej kariére. Nuž, uvidíme, čo prinesie ďalšia futbalová budúcnosť talianskej ikony.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články