Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Záujemci o Allegriho služby majú problém: Nebráni sa predĺženiu zmluvy!

TURÍN - Juventus v tohtoročnej sezóne smeruje za ziskom trofejí a vedľa výsledkov začínajú plniť stránky denníkov špekulácie o budúcnosti trénera Massimiliana Allegriho. 49-ročný kormidelník má kontrakt do júna 2018 a podpise nového sa rozhodne nebráni.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

"Pokiaľ chce Marotta pokračovať v spolupráci so mnou, potom budem iba čakať na to, až mi zavolá," odkázal svojmu nadriadenému niekdajší tréner AC Miláno či Cagliari.

Prečítajte si aj: Anfield smúti, odišla legenda najúspešnejšej éry klubu: Zomrel Mr. Liverpool!

Allegriho meno bolo spojované s Arsenalom a Barcelonou a talianské média dnes prinesli informácie o nové zmluve s Juventusom, tá má mať platnosť do júna 2020 a podpísaná údajne bude v dohľadnej budúcnosti.

Allegri sa kormidla Starej dámy ujal v lete 2014 a dominuje s ňou na talianskej scéne. Platí to tiež o aktuálnej sezóne, Juventus má nakročené do finále Coppa Italia a v tabulke Serie A je deväť kôl pred koncom prvý s osembodovým náskokom na AS Rím.

"Pokiaľ chceme vyhrať šiesta Scudetto v rade, potrebujeme 93 bodov," upozorňuje Allegri, že jeho zverenci potrebujú získať ešte 20 bodov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: espnfc.com

Diskusia

Podobné články