Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vardy prežíva ťažké obdobie, po odchode Ranieriho sa mu vyhrážali smrťou

LONDÝN - Vardymu sa po prepustení Ranieriho údajne vyhrážali smrťou
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Anglickému futbalovému útočníkovi Jamiemu Vardymu sa údajne vyhrážali smrťou. Stalo sa tak po prepustení Claudia Ranieriho z funkcie trénera Leicestru City. Vardy naďalej odmieta, že sa nejakým spôsobom podieľal na predčasnom ukončení spolupráce s talianskym koučom.

"Ak sa v médiách objavia takéto fámy, sú ľudia, ktorí sa ich hneď chytia a začnú sa vyhrážať nielen vám, ale aj vašej rodine. Ak si niekto začne vylievať zlosť na vašej manželke, ktorá sedí v aute s deťmi, necítite sa práve najlepšie. V uplynulom období prišlo k takýmto situáciám viackrát nielen na ulici, ale aj na sociálnych sieťach. Je to desivé," povedal útočník anglického šampióna.

Prečítajte si aj: Hviezda United predsa len opúšťa Old Trafford, odchádza za veľkú mláku

Viaceré britské médiá informovali, že hneď po prehre Leicestru na pôde Sevilly (1:2) v úvodnom osemfinále Ligy majstrov sa Vardy zúčastnil na stretnutí s vedením klubu, na ktorom sa hovorilo o Ranieriho odvolaní. Anglický reprezentant tieto správy rezolútne odmietol. "Je to úplny nonsens. Po zápase v Seville som tri hodiny sedel na antidopingovej kontrole. V novinách sa objavilo veľa obvinení, ktoré sa nezakladali na pravde. Takéto veci vedia človeka raniť, no my hráči s tým nedokážeme nič spraviť."

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články