Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Blbec vs. herec: Konflikt Vardyho s Nasrim odsúdili experti aj fanúšikovia

LEICESTER - Futbaloví experti a fanúšikovia si po včerajšom konflikte "vychutnali" Vardyho i Nasriho.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Celý konflikt vyvrcholil v 74. minúte. Nasri už nevydržal Vardyho provokácie a naznačil úder hlavou, načo sa Vardy zakýval ako vŕba vo vetre. Obaja aktéri sporu dostali okamžite od rozhodcu žltú kartu, nanešťastie pre Francúza to bola druhá a z ihriska zamieril do spŕch predčasne. Jeho spoluhráči mali čo robiť, aby nasrdeného stredopoliara udržali pri odchode do kabín na uzde.

Prečítajte si aj: VIDEO Leicester píše ďalší veľký príbeh, kapitán Morgan tomu stále neverí

Nad Nasriho chovaním krútil hlavou aj legendárny záložník Steven Gerrard v štúdiu britskej BT Sport. "Vedel, že už má žltú. Od hráča s jeho skúsenosťami je to správanie blbca a amatéra," povedal. "Seville jeho vylúčenie prospelo. Hral v tempe priateľského zápasu, všetko len spomaľoval," pridal sa s kritikou Rio Ferdinand.

Fanúšikovia na sociálnych sieťach však videli aj druhú stranu mince. Na rozdiel od anglických novinárov neocenili, ako Vardy nalákal Nasriho do pasce a chytro nechal oslabiť súpera. Naopak správanie anglického útočníka považovali za šokujúce. "Vardy rád simuluje, ale jeho meno neznie juhoamericky, tak to nikomu nevadí," napísal jeden z fanúšikov Barcelony. Slávny golfista Shane Lowry dokonca zo žartu ľutoval, že tento rok už rozdali filmové Oscary.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články