Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Borbély sa po historickom zázraku obul do hviezdy Barcelony: Neymar by mal dostať žltú kartu, keď si iba oblečie dres!

BRATISLAVA - Známy slovenský športový spolukomentátor Ladislav Borbély neostal nič dlžný svojej povesti a opäť sa raz zahral na veľkého kritika. Tentokrát si na pranier zobral brazílsku hviezdu v službách FC Barcelona, ktorá zariadila zmŕtvychvstanie Blaugranas proti PSG.
Zdroj: fcbarcelona.com
Zdieľajte:

"Boli sme svedkami určitých prvkov amorálnosti. Neymar by mal dostať žltú kartu, keď si iba oblečie dres. On nie je ani na ihrisku a už filmuje. Dnes to bolo vidieť pri penalte," uviedol Borbély, ktorý na RTVS spolukomentoval odvetný súboj Barcelony s PSG.

Barcelona predviedla dokonalý obrat, ktorý prepísal históriu, keď dokázala súpera z Paríža po prehre 0:4 v Parku princov prevalcovať na domácom Nou Campe 6:1 a vybojovať si postup do štvrťfinále. To sa domácim podarilo aj vďaka dvom nariadeným pokutovým kopom, ktoré rozvírili vlnu diskusií.

Prečítajte si aj: Neuveriteľný príbeh zaplní futbalové kroniky: Slová muža večera, ktorý zariadil zmŕtvychvstanie Barcelony!

"To isté jeho kolega Suárez. Neviem, prečo bola pískaná penalta, no možno nerozumiem futbalu. Bol by som rád, keby mi to nejaký erudovaný rozhodca vysvetlil," pokračoval v kritike Borbély. "Pri tej druhej som mal pocit, že sa Suárez pýtal sám seba: Za ktorú časť sa akože chytím, že ma do nej kopli?"

O Borbélym je známe, že fandí najmä anglickému futbalu a tiež je fanúšikom švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča. Práve kvôli nemu si v minulosti obľúbil parížskeho giganta z Parku princov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články