Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Emotívne stretnutie: Dojatý Messi sa stretol so svojím idolom

BARCELONA - Emotívne stretnutie v tréningovom centre Messiho dojalo.
Zdroj: reprofoto: video
Zdieľajte:

Možno sa to zdá neuveriteľné, ale aj hviezdny Lionel Messi má svojho hrdinu. Ešte predtým, ako v sobotu vybehol na trávnik proti Celte Vigo, prekvapil ho v tréningovom centre jeho športový idol. Nie je ním prekvapivo žiaden futbalista, ale argentínsky jachtár Santiago Lange.

Prečítajte si aj: Zošaleli alebo chystajú revolúciu: V Rusku našli spôsob, ako sa vysporiadať s chuligánmi na štadiónoch

Ten si rešpek Messiho zaistil najmä preto, že šesťkrát štartoval na olympiáde a na tej poslednej v Riu dokonca získal zlatú medailu. To všetko dokázal potom, čo v roku 2015 prekonal rakovinu a prišiel o polovicu pľúc.

Lange zavítal do Barcelony so svojím synom a okrem Messiho pozdravil aj krajana Javiera Mascherana. Stretnutie medzi držiteľmi olympijského zlata prebehlo v uvoľnenej atmosfére a držiteľ piatich Zlatých lôpt si ako suvenír odniesol podpísaný dres.

"Skvelý zážitok. Chceli sme sa stretnúť s Leom a Javierom, bolo to veľmi vzrušujúce, sú to skvelí ľudia," prezradil pre klubovú televíziu Lange, ktorý v minulosti v Barcelone žil a FC fandil od doby Johanna Cruyffa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články