Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Včerajší Hamšíkov výkon sledoval skaut anglického giganta!

NEAPOL - Kapitán SSC Neapol Marek Hamšík je opäť pod drobnohľadom, keď jeho výkon proti Atalante Bergamo sledoval skaut anglického giganta.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Kauza Hamšík je znovu otvorená. Talianske médiá prišli so správou, že sa na útočného záložníka prišiel pozrieť skaut slávneho Manchestru United.

José Mourinho sa netají tým, že je Hamšíkovým fanúšikom a že by si ho rád priviedol na Old Trafford. Dokonca v januári prišiel so zaujímavou výmenou! José ponúkal za slovenského kapitána adekvátnu náhradu v podobe Wayna Rooneyho. Ten sa ocitol v United na listine nepotrebných, ktorí si pod Mourinhom ani len nekopnú do lopty.

Prečítajte si aj: Famózny Zlatan: Pre toto som sem prišiel!

Portugalský manažér však prišiel s ďalšou, o mnoho lepšou ponukou. Nielen, že do Neapola poputuje Wayne Rooney, s ním by mal prísť aj solídny balík peňazí. Prvé správy hovoria až o 30 miliónoch eur, ktoré by už tím spod Vezuvu mohli presvedčiť.

Najťažšie však bude presvedčiť samotného Hamšíka, ktorý Neapol opustiť nechce a to za žiadnu cenu. Podarí sa nakoniec Mourinhovi presvedčiť Marekiara k prestupu do najlepšej ligy sveta? Ukáže až budúcnosť...

Zdieľajte:
Zdroje informácií: gazzetta.it, goal.com

Diskusia

Podobné články