Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Smoliar roka: Hviezda City ho pripravila o neskutočnú výhru. Štedré bolestné od legendárneho Olivera Kahna

BERLÍN - Rozprávkovú výhru za tip na dva presné výsledky Ligy majstrov zničil jediný gól, ktorý navyše padol v závere zápasu.
Zdroj: mirror.com
Zdieľajte:

Marvin Jörres si v utorok stavil na dva presné výsledky zápasov Ligy majstrov. Atlético Madrid porazí Leverkusen 4:2 a Manchester City doma zdolá Monaco 4:3. Bláznivé tipy stavil za dve eurá a o rozprávkovú výhru 34 200 eur ho napokon pripravil jediný gól navyše.

Jeho nádeje zhasli osem minút pred koncom zápasu v Manchestri, keď Leroy Sané doklepol do prázdnej bránky prihrávku Sergia Agüera. Dôležitý gól v postupovej matematike, no "smrteľná rana" pre Marvina. Vtedy si ešte možno povedal "škoda", ale keď Torres v 86. minúte zvýšil v Leverkusene na 2:4, musel si trhať vlasy!

Kazisvet Sané sa na sociálnej sieti ospravedlnil, ale to bola len slabá náplasť. "Čítal som o tom v novinách. Je mi toho chudáka fakt ľúto," napísal.

Marvin sa dočká aspoň malého bolestného. Spoločnosť Tipico, v ktorej si vsadil, spolu s legendárnym brankárom nemeckej reprezentácie Oliverom Kahnom ho pozvali na parádny výlet. "Drahý Marvin Jörres, počul som o vašej mega stávke na Tipicu, ktorá stroskotala tesne pred koncom zápasu. Prísť o 34 200 eur a to len kvôli Saného gólu....to sakra zamrzí! Ale niečo pre vás mám! Tipico a ja vás pošleme 15. marca na odvetný zápas do Monaka. Príjazd, odjazd, hotel, VIP vstupenky - všetko je v cene. Dúfam, že vám to aspoň trochu zlepší náladu! A som zvedavý, čo sa vám podarí tentokrát," napísal Kahn.

Úžasné gesto! A možno sa Marvin stretne zoči-voči aj so Saném.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články