Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO 7 hviezd, ktorých výkony túto sezónu nestoja za nič

LONDÝN - Futbalisti nie sú stroje a žiadnemu hráčovi sa nevyhne pokles výkonnosti či výpadok formy. Tieto hviezdy zatiaľ počas aktuálnej sezóny zaostávajú za očakávaniami.
Zdroj: paininthearsenal.com
Zdieľajte:

Hatem Ben Arfa (PSG) minulú sezónu očaril celé Francúzsko technickými parádičkami a výkonmi prerástol OGC Nice. Nasledoval prestup do PSG, kde sa zasekol. Naskočil do dvadsiatich zápasov, no na svoj premiérový gól za Paríž ešte stále čaká.

Prečítajte si aj: VIDEO Tvrdé slová na adresu zajatca Ramosa: Nie je v pozícií, aby mohol žiadať rešpekt

Mesut Özil (Arsenal) bol minulú sezónu blízko ku prekonaniu rekordu Thierryho Henryho v počte asistencii, no už na jar jeho výkony začali upadať a posledné mesiace sa z ihriska úplne vytratil. Po prestupe z Realu Madrid je to zatiaľ v Londýne sklamanie a fanúšikom už začína byť jedno, či predĺži zmluvu.

André Schürrle (Borussia Dortmund) si po odchode z Chelsea nevie nájsť miesto ani v Dortmunde. V základnej zostave sa objavil iba sedemkrát a začína sa šuškať, že majster sveta Borussiu po sezóne opustí.

Jamie Vardy (Leicester City) bol jedným z hlavných strojcov šokujúceho majstrovského titulu pre Leicester, no tento ročník je to už úplne iná káva. V 22 zápasoch sa trafil iba 5-krát, z toho dal hetrik Manchestru City.

Grzegorz Krychowiak (PSG) bol v Seville lídrom a ťahúňom klubu, ale vo Francúzsku si zatiaľ v podstate nekopol. Nedávno požiadal vedenie, aby mu umožnilo zahrať si aspoň za juniorku, lebo jeho herná prax sa v súčasnosti rovná nule.

Thomas Müller (Bayern Mníchov) je známy ako hráč, ktorý má inštinkt na góly a v útoku si nájde miesto na hociakej pozícii. Po príchode Carla Ancelottiho sa však vytratil zo základnej zostavy a v lige dal iba jeden gól. Jeho výpadok je záhadou pre celú Bundesligu.

Riyad Mahrez (Leicester City) bol s Vardym a Kantém hlavnou silou Líšok v ceste za titulom. Túto sezónu je však iba tieňom hviezdy spred roka. Dopláca na to aj klub, ktorému reálne hrozí vypadnutie.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: 101greatgoals.com, caughtoffside.com

Diskusia

Podobné články