Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Po nevydarenom kroku sa Vittek vrátil ku svojej srdcovke: Poznám skoro každého

BRATISLAVA - V šlágri 21. kola futbalovej Fortuna ligy 2016/2017 sa úradujúci majster AS Trenčín predstaví na pôde bratislavského Slovana.
Zdroj: facebook.com/SKSlovanBratislava1919
Zdieľajte:

Medzi oboma tímami je priepastný 13-bodový rozdiel - kým "belasým" patrí druhá priečka v tabuľke, zverenci trénera Martina Ševelu figurujú až na šiestom mieste a ich výkony sú ďaleko za očakávaniami. Duel na bratislavských Pasienkoch má výkop v sobotu o 17.00 h, v priamom prenose ho odvysiela RTVS.

Prečítajte si aj: Ani amputovaná noha ho nezastaví: Brankár Chapecoense prezradil odvážne plány

Trenčania chcú napraviť pokazenú jeseň a v tabuľke skončiť čo najvyššie. "Urobíme maximum pre to, aby sa nám podarilo vyhrať všetkých dvanásť zápasov a uvidíme, kam nás to v tabuľke 'vystrelí'. Účasť v pohárovej Európe nie je nereálna a my sme odhodlaní urobiť všetko pre to, aby sme v nej v lete hrali," naznačil ambície AS kapitán Peter Kleščík.

V drese Slovana by sa mohol po čase objaviť 34-ročný útočník Róbert Vittek, ktorý sa v priebehu týždňa upísal svojmu srdcovému klubu po nie zrovna vydarenom pôsobení v Maďarsku.

"Verím, že budem prínosom a pomôžem tímu v kabíne aj na ihrisku. Počas zimy som sa pripravoval individuálne a cítim sa dobre. Až na dve – tri nové tváre poznám v kabíne každého hráča. Slovan je môj domov a som veľmi rád, že som späť, je to moja srdcovka. Vždy som bol a aj budem belasý," povedal historicky najlepší kanonier slovenskej reprezentácie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články