Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ranierimu sa rozplynul sen: Nik nám nemôže zobrať, čo sme dokázali

LONDÝN - Prekvapujúci koniec talianskeho kormidelníka Claudia Ranieriho na lavičke anglického futbalového klubu Leicester City priniesol ukončenie jedného sna.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Úradujúci šampión Premier League predčasne ukončil spoluprácu len deväť mesiacov po tom, ako Ranieri mužstvo priviedol k nečakanému a historicky prvému majstrovského titulu. Jeho zverencom sa však v prebiehajúcej sezóne nedarilo nadviazať na fantastický minulý ročník. V ligovej tabuľke figurujú až na 17. mieste len bod nad pásmom zostupu.

Prečítajte si aj: Osobnosti stoja za Ranierim a burcujú fanúšikov: Radšej vyhoďte tých dvoch klaunov!

"Všetko, o čom som sníval, bolo, že zostanem v Leicestri City navždy. Žiaľ, asi to nebolo súdené," vyjadril sa Ranieri ku svojmu odchodu pre agentúru AP. Taliansky kouč zanechal odkaz aj priaznivcom "Líšok": "Nik nám nemôže zobrať to, čo sme spoločne dokázali. Verím, že na to každý deň budete myslieť a usmievať sa tak, ako sa budem vždy aj ja."

Ranieriho, ktorý prišiel do tímu v lete 2015, prepustili deň po prehre v úvodnom zápase osemfinále Ligy majstrov s FC Sevilla 1:2. Dočasne povedú tím doterajší asistent Craig Shakespeare a Mike Stowell. Leicester sa v pondelok stretne v lige s FC Liverpool.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články