Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pre bývalú oporu je Barcelona falošný a nevďačný klub: Veľmi obdivujem Ronalda

BARCELONA - Dani Alves dlhé roky patril medzi najlepších pravých obrancov na svete a bol pevnou súčasťou základnej zostavy Barcelony. Pred začiatkom tejto sezóny zamieril do Juventusu. No odchod neprebehol v dobrej atmosfére.
Zdroj: espnfc.com
Zdieľajte:

"Odchod bol hrozný. Funkcionári boli falošní a nevďační, vôbec nemajú predstavu, ako zaobchádzať so svojimi hráčmi. Posledné tri roky všade hovorili, že odchádzam, ale mne to nikdy nepovedali. Novú zmluvu mi dali iba preto, že dostali trest od FIFa a mali zakázané nakupovať nových hráčov," povedal obranca pre španielsky denník ABC.

Prečítajte si aj: VIDEO Senzačný prestup? Nenápadného génia z Realu chce okrem anglických gigantov aj úhlavný rival

V roku 2015 sa dostal do konfliktu s Cristianom Ronaldom, keď sa hanlivo vyjadril na jeho kvality. Portugalčan ho počas ceremoniálu pri odovzdávaní Zlatej lopty ani nepozdravil. Alves však prekvapil tvrdením, že hviezdu Realu veľmi uznáva.

"Keby len ľudia vedeli, ako ho obdivujem. Všetci mi vravia, aký je obrovský profesionál. Vtedy bol môj rival. Povedal som, že je príliš sebestredný a po prehre po ňom pôjdu, myslel som to s rešpektom. To isté si myslím aj o Messim a Neymarovi. Ale médiá moje slová prekrútili. Ale myslím, že už si to rozmyslel. Pri poslednom El Clásicu mi podal ruku na ihrisku. Koniec príbehu," uzavrel Alves.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ABC, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články