Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Senzačný prestup? Nenápadného génia z Realu chce okrem anglických gigantov aj úhlavný rival

MADRID - Dvadsaťštyriročný ofenzívny stredopoliar Isco si urobil skvelé meno počas ťaženia Malagy v Lige majstrov, skvelými výkonmi si vtedy vyslúžil prestup ku španielskemu gigantovi Realu Madrid.
Zdroj: instagram.com/realmadrid
Zdieľajte:

Počas piatich sezón sa však nedokázal natrvalo presadiť do základnej zostavy veľkoklubu a dlhodobo sa špekuluje o jeho odchode. Podľa posledných informácii by aktuálna sezóna mala byť jeho poslednou v bielom drese.

Prečítajte si aj: VIDEO Dusno v Juventuse: Prestupový cieľ Chelsea bol po hádke s koučom vyškrtnutý z kádra

O nápadníkov nebude mať núdzu. Šikovného záložníka by vo svojom tíme chceli vidieť veľké mená z Premier League na čele s Arsenalom a Chelsea. Dlhodobo sa ho snaží zlákať aj Juventus.

No ich ponuky možno prebije nečakaný záujemca. Podľa rozhlasovej stanice COPE podal ponuku na Isca aj úhlavný rival Realu. Barcelona reprezentantovi chce ponúknuť stabilné miesto v základnej zostave.

Ak by Isco kývol na ponuku Kataláncov, čelil by veľkému hnevu fanúšikov. Medzi dvoma úhlavnými nepriateľmi sa už dlho neudial žiadny prestup. Z nedávnej minulosti to boli Figo, Ronaldo či súčasný tréner FCB Luis Enrique. Cena za odchovanca Valencie sa pohybuje na úrovni 36 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Cadena Ser, 101greatgoals.com, Cadena Cope

Diskusia

Podobné články