Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Šatňu prevrátili naruby! Štedré dary Arsenalu zatienil chliev, ktorý hviezdy po sebe nechali

LONDÝN - V Anglicku sa nehovorilo o ničom inom, ako o rozbombardovanej šatni hostí Suttonu United.
Zdroj: twitter.com
Zdieľajte:

Arsenal Londýn včera postúpil do štvrťfinále FA Cupu. V očakávanom súboji na ihrisku Suttonu, ktorý pôsobí na piatej úrovni futbalu v krajine, vyhral účastník Premier League 2:0. Okrem toho zaujal londýnsky gigant v pozitívnom, ale bohužiaľ aj negatívnom svetle.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Z brankára Suttonu sa stala legenda: Na lavičke si vychutnal večeru, cez polčas skončil na pive!

Vedenie "kanonierov" darovalo domácim striebornú maketu kanóna, 50-tisíc libier pre mládežnícke výbery a hráči dokonca nechali všetky dresy v šatni, ako suvenír pre svojich súperov. No okrem toho zanechal aj spúšť, o ktorú dnes riešilo celé Anglicko.

Futbalisti Arsenalu sú zvyknutí na luxus a ich šatňa na Emirates je naleštená do posledného detailu. Lenže teraz vychádza najavo, že hráči musia mať zástup upratovačov, aby po nich zostalo čisto. Arsenal prišiel na štadión Suttonu obklopený bodyguardami a po zápase rýchlo odišiel späť domov. Ako ukázal report bulvárneho webu The Sun, v kabíne piatoligového zostala po nich spúšť.

Poloprázdne fľaše, toaletný papier válajúci sa v sprchách či barel mlieka opustený na hornej časti radiátora. Fotografie rozdelili fanúšikov na dva tábory. Kým jedna strana sa hráčov zastáva, tá druhá ich má za prasatá.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články