Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Barcelona prepísala 118-ročnú históriu, stále sa však nechytá na Arsenal

BARCELONA - Päť dní po osemfinálovej facke od Paríža St. Germain v Lige majstrov sa opäť zahrávali s ohňom. Futbalistov FC Barcelona v zápase španielskej La ligy proti Leganesu spasil až gól Lionela Messiho z pokutového kopu v 89. minúte.
Zdroj: instagram.com/fcbarcelona
Zdieľajte:

Tréner "Barcy" Luis Enrique si v priebehu zápasu musel vypočuť piskot od skupinky fanúšikov, ktorá žiadala jeho odstúpenie. Enrique na margo nespokojných fanúšikov uviedol: "Chápem, že po výprasku v Paríži sa na moju adresu ozýval z tribún piskot. Dôležité však je, že fanúšikovia stoja za hráčmi a za celým mužstvom. Verím, že toto víťazstvo bude pre nás psychickou vzpruhou. Budeme tvrdo pracovať, aby sme sa zlepšili vo všetkom."

Prečítajte si aj: VIDEO Najhlúpejší účes všetkých čias: Ronaldo vysvetlil, že chcel iba odvrátiť pozornosť

Barcelona okrem vydretého víťazstva zaznamenala aj iný historický fakt. Po 118-tich rokoch a 4250 zápasoch Katalánci nastúpili s jediným Španielom v základnej zostave, doteraz to vždy boli minimálne dvaja.

Česť zachraňoval Sergi Roberto. Iniesta, Denis Suarez a Jordi Alba naskočili až počas zápasu. Rekord v tomto ohľade drží Arsenal. Arséne Wenger už vo 149 zápasoch poslal na tránik základnú zostavu bez jediného Angličana.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, canalfutbolista.com, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články