Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Neapolčania nezaváhali, Hamšík bližšie k rekordu!

NEAPOL - Slovenský futbalový stredopoliar Marek Hamšík prispel jedným gólom k nedeľňajšiemu triumfu SSC Neapol 3:1 na ihrisku Chieva Verona v 25. kola talianskej Serie A. Pre kapitána hostí to bol jubilejný desiaty ligový gól v tomto ročníku.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hamšík sa zapísal do listiny strelcov v 38. minúte, keď zvýšil na 2:0. Po nedorozumení domáceho obrancu s brankárom sa k nemu dostala vo vnútri šestnástky lopta, ktorú slovenský reprezentant "upratal" do odkrytej brány. SSC poskočil na druhé miesto tabuľky, na lídra a obhajcu Juventus má stratu 9 bodov. Tretí AS Rím stráca na Neapol bod, od 18.00 hostí FC Turín.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO ANALÝZA: Arsenal...čo ďalej?

V úvodnom nedeľňajšom zápase zvíťazili futbalisti Interu Miláno na štadióne Bologne 1:0. Inter sa posunul na štvrté miesto tabuľky so 48 bodmi, Bologna utrpela štvrtú prehru za sebou a je 15.

Sampdoria Janov, za ktorú odohral celý zápas slovenský obranca Milan Škriniar, remizovala doma s Cagliari 1:1. Na lavičke domácich sedel 19-ročný slovenský stredopoliar Denis Baumgartner.

Pescara pod vedením nového trénera Zdeňka Zemana a už bez slovenského reprezentačného obrancu Norberta Gyömbéra, deklasovala doma FC Janov 5:0. Získala dôležité body v boji o záchranu, stále je však posledná.

Zdieľajte:
Pridal: Marek Mokrý
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články