Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pescaru opustil tréner a odchádza aj Gyömbér: Reprezentant už odletel za novými spoluhráčmi

PESCARA - Vedenie talianskeho futbalového klubu Delfino Pescara 1936 zareagovalo na zlé výsledky ukončením spolupráce s hlavným trénerom Massimom Oddom.
Zdroj: instagram.com/pescaracalcio1936
Zdieľajte:

Mužstvo z oblasti Abruzzy dočasne povedie Luciano Zauri. Pescara, ktorá je nováčik najvyššej súťaže, nazbierala v 24 kolách len deväť bodov. Na záchranu, ktorá sa zdá byť každým kolom menej reálna, stráca 13 bodov.

Prečítajte si aj: VIDEO Zarmúti Hamšík Ronalda a uspeje Messiho družina v Paríži? Nenechajte si ujsť šlágre Ligy majstrov!

Slovenský futbalový reprezentant Norbert Gyömbér opustil posledný tím talianskej Serie A Delfino Pescara. Najbližšie štyri mesiace bude hosťovať vo štvrtom mužstve ruskej ligy Tereku Groznyj, informovalo stredajšie vydanie denníka Šport.

Slovenský stopér nefiguroval v nedeľu na súpiske Delfina Pescara v zápase 22. kola na ihrisku FC Turín. Delfino v ňom prehralo 3:5. Gyömbér v Pescare hosťuje z AS Rím.

Bývalý hráč Banskej Bystrice a Catanie Calcio odletel už za novými spoluhráčmi, ktorí sú na sústredení v talianskom Udine. "Som veľmi rád, že mám jasno v otázke najbližšieho pôsobiska. Mám len pozitívne pocity. Po tom, čo som sa vyliečil zo zranenia som videl, že pôsobenie v súčasnej Pescare pre mňa nie je motiváciou. Situácia v klube je taká, aká je, a ja som sa musel rozhodnúť. Teraz ma čaká nová výzva a ja sa na ňu teším," citoval Šport 24-ročného Gyömbéra.

"Otvorené boli ešte Rusko, USA a Ázia. Zavážilo, že Terek mal o Nora dlhodobý záujem," dodal hráčov manažér Branislav Jašurek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články