Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Otvorená spoveď bývalej hviezdy: Miesto luxusu si zvyká na obyčajný život. Súkromný tryskáč si už nemôžem dovoliť!

AMSTERDAM - Bývalý futbalista Ajaxu či Evertonu porozprával príbeh o svojom živote po konci kariéry.
Zdroj: instagram.com/johnheitinga
Zdieľajte:

Taktiež si neviete predstaviť život bez súkromného lietadla? To ani holandský futbalista Johnny Heitinga. Ten vo februári minulého roka v drese Ajaxu, teda klubu, ktorý ho vychoval, ukončil kariéru. Vo futbalovom dôchodku sa mu vraj drasticky znížili príjmy, čo veľmi ťažko nesie. Pre magazín 1limburg sa rozrozprával o živote bez luxusu.

Prečítajte si aj: VIDEO Bývalý supertalent Realu Madrid ukončil v 29 rokoch kariéru: Neuveríte, v čom našiel nový zmysel života!

"Keď som ešte hral futbal, zarábal som strašne veľa peňazí a úmerne tomu som aj utrácal. Teraz sa snažím prispôsobiť," povedal v rozhovore. "Kedysi sme si napríklad zaplatili súkromný tryskáč, ale to už nerobíme. Na dovolenku si síce stále prenajímame luxusnú vilu, ale aj luxus má rôzne kategórie," dodal. "Už si len tak nezaletíme do Paríža alebo Milána na nákupy," ľutuje aj jeho manželka Charlotte-Spohie.

Aj v nečakanej finančnej tiesni našiel bývalý reprezentant pozitívum. Baví ho, že sa môže ráno sám obliecť. "Predtým to za nás robila štylistka Danie Bles, teraz si užívame, že sa môžeme obliekať sami," dodal. Heitinga po pätnástich rokoch luxusu futbalovej hviezdy objavuje skutočný život.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články