Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bývalý supertalent Realu Madrid ukončil v 29 rokoch kariéru: Neuveríte, v čom našiel nový zmysel života!

MADRID - Bola mu odhadovaná veľká budúcnosť, teraz prekvapujúco ukončil kariéru.
Zdroj: the72.co.uk
Zdieľajte:

V roku 2007 vyhral s holandskou reprezentáciou majstrovstvá Európy do 21 rokov, získal ocenenie pre najlepšieho hráča turnaja a následne za 14 miliónov eur prestúpil z Feyenoordu do Realu Madrid. Spätne sa dá konštatovať, že vo svojich dvadsiatich rokoch bol na vrchole kariéry. Od tej doby si pripísal len španielsky titul v roku 2008 a mnoho prestupov a hosťovaní.

Prečítajte si aj: VIDEO Nepríčetný Tošič takmer prizabil van Persieho. Na Twitteri si ho podala aj jeho manželka: Si sprostý sk**vysyn!

Za Real Madrid odohral za tri sezóny 65 zápasov a strelil štyri góly. Následne odišiel do Hérculesu a rok nato do Evertonu. Sľubne naštartovanú kariéru však už nereštartoval. Zosun vyhradoval v sezóne 2012/13, keď hrával za ruský Vladikavkaz. Predtým než na veľkú kariéru úplne rezignoval a prijal ponuky z tretej tureckej ligy a Spojených arabských emirátov, sa ešte mihol v druhej anglickej lige.

Vlani v lete si už nový angažmán nehľadal a kariéru v 29 rokoch ukončil. Začal novú éru, zmysel života našiel v hudbe. Futbal vymenil za rap, vystupuje pod pseudonymom Roya2Faces. Teraz na svojom youtubovom kanáli zverejnil prvý song z názvom Paranoia. "Zostaňte na príjme, pretože stále mám pár vecí. Sledujte ma a zdieľajte videá," napísal Drenthe.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články