Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bénes po debute v áčku Mönchengladbachu naznačil ďalšie ciele

MÖNCHENGLADBACH - Slovenský mládežnícky reprezentant László Bénes v utorok debutoval v A-tíme nemeckého klubu Borussia Mönchengladbach.
Zdroj: facebook.com/borussia.global
Zdieľajte:

Bénes nastúpil na posledných desať minút v súboji Nemeckého pohára na trávniku druholigového Greutheru Fürth. Bundesligista vyhrali 2:0 a postúpili do štvrťfinále. Bývalý stredopoliar MŠK Žilina prišiel na ihrisko v 79. minúte a videl žltú kartu.

Prečítajte si aj: VIDEO Najlepší biznis života: Ramos dostal od fanúšika ponuku na svoj dres, ktorú nemohol odmietnuť

Bénes prestúpil do Nemecka v lete minulého roka, debutu v "áčku" sa dočkal až pod novým kormidelníkom Dieterom Heckingom. "Keď ma tréner zavolal, tak som sa snažil sústrediť iba na zápas. Povedal, aby som hral jednoducho," povedal v rozhovore pre ŠPORT.SK 19-ročný hráč. "Pomáhali mi aj hráči, povzbudzovali ma, takže som sa cítil dobre. Nervozitu som ani nepociťoval. Keď som nastúpil, snažil som sa sústrediť iba na hru. Najdôležitejšie je, že sme vyhrali 2:0 a postúpili do štvrťfinále. Naším cieľom je ale Berlín, čiže finále Nemeckého pohára," dodal.

"Teraz bude mojim cieľom, aby som odohral za A-tím čo najviac zápasov. Áno, cieľom je teda aj nastúpiť v Bundeslige," uzavrel Bénes, ktorý sa tak môže stať 25. Slovákom, ktorý nastúpi v zápase najvyššej futbalovej ligy v krajine úradujúcich majstrov sveta.


Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články