Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Smútok v Neapole: Mladý talent kedysi trénoval s Hamšíkom, našli ho popraveného na ulici

NEAPOL - Talentovaného futbalistu Neapola Renata Di Giovanniho († 21) našli mŕveho na jednej z mestských ulíc. Mladíkovi sa predpovedala veľká futbalová budúcnosť.
Zdroj: instagram.com/officialsscnapoli
Zdieľajte:

V mládežnických kategóriach Neapola si so súpermi robil, čo sa mu zachcelo. Často sa dostal aj na tréningy seniorov, kde sa snažil niečo odkukať od najväčších hviezd áčka vrátane Mareka Hamšíka.

Prečítajte si aj: Exkluzívne VIDEOPREVIEW: Všetko čo musíte vedieť pred londýnskym derby na Stamford Bridge

V devätnástich rokoch však už prekročil vek, v ktorom by mohol pôsobiť v mládežníckych kategóriách, no na prvý tím to výkonnostne ani zďaleka nebolo. Neapol ho preto poslal na hosťovanie do štvrtej najvyššej talianskej súťaže, Serie D.

Prečítajte si aj: VIDEO Veľká bitka o Londýn je tu: Kto ovládne hviezdne derby gigantov Premier League?

V ten moment si asi Renato uvedomil, že s jeho vysnívanou futbalovou kariérou by to nemuselo dopadnúť podľa predstáv, a tak sa obzeral aj po iných možnostiach zárobku. Vybral si obchodovanie s drogami a stal sa dílerom.

Na konci januára ho našli mŕtveho, v západnej časti mesta našli jeho telo prevŕtané výstrelmi, teda išlo o popravu na mafiánsky spôsob. Vrahovia utiekli na motorke a Renato nemal žiadnu šancu prežiť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: tuttonapoli.net, Gazzetta dello Sport

Diskusia

Podobné články