Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Real sa zbavil asi najhoršieho hráča v dejinách klubu: 33 000 eur za odohranú minútu

MADRID - Real Madrid má momentálne pozastavené prestupy, preto počas januára nemohol priviesť nových hráčov. No menší úspech predsa len zaznamenal, keď sa mu na poslednú chvíľu podarilo zbaviť nadbytočného hráča.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

Ide o stredopoliara Lucasa Silvu, ktorý strávi nasledujúcich osemnásť mesiacov na hosťovaní v Cruzeire, kde pred odchodom do Madridu hrával. Hneď po jeho odchode si fanúšikovia vydýchli a španielska tlač poukázala na mimoriadne nevydarený transfer.

Prečítajte si aj: Fanúšikovia Realu Piquého neznášajú: Najnovším posmešným komentárom im dal ďalší dôvod

Silva do Madridu prišiel v januári roku 2015, keď podpísal zmluvu na 5 a pol roka. No počas dvojročného pôsobenia v Reale odohral za svoj klub iba 424 minút, čo dokopy nie je ani päť celých zápasov. To je na dva roky naozaj tragická bilancia, vzhľadom k tomu, že brazílsky záložník prichádzal ako veľká nádej.

Španielski novinári vypočítali z Lucasovej mzdy, že Real tento prestup vyšiel draho aj po finančnej stránke. Za jednu minútu Lucasovho pobytu na trávniku totiž slávny klub musel zaplatiť 33 018 eur, čo je vzhľadom k jeho výkonom dosť neadekvátne ohodnotenie.

Deník AS Silvu prirovnal aj k legendárnemu Julienovi Faubertovi, ktorý počas sezóny 2008/2009 šokujúco hosťoval v Reale, ktorý ho na doporučenie Juande Ramosa stiahol z Wes Hamu. Faubert odohral 53 minút a preslávil sa tým, že na lavičke zaspal počas zápasu.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: 101greatgoals.com, Marca.com

Diskusia

Podobné články