Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ronaldo vrátil fanúšikom Realu ich povzbudzovanie: Choďte do pi*e, sku*venci!

MADRID - Futbalisti Realu Madrid využili zaváhania svojich najväčších rivalov v boji o titul a po pohodlnom triumfe 3:0 nad Realom Sociedad San Sebastian zvýšili vedenie na čele tabuľky La Ligy.
Zdroj: instagram.com/cristiano
Zdieľajte:

Real proti Baskom odčinil zaváhanie zo stredu týždňa, keď po remíze na ihrisku Celty Vigo vypadol z Kráľovského pohára. Takmer 70.000 divákov na Štadióne Santiaga Bernabeua ako prvý potešil Mateo Kovačič, ktorému na gól presne prihral Cristiano Ronaldo. Krátko po zmene strán si obaja spoluprácu zopakovali, tentoraz Kovačič našiel portugalského kanoniera a ten strelil svoj desiaty gól v uplynulých piatich zápasoch.

Fanúšikovia však očakávali viac od najväčšej hviezdy Realu Madrid. Ronaldo v prvom polčase veľmi nežiaril a keď v prvom polčase stratil ľahkú loptu, z tribún sa ozvalo bučanie na jeho adresu.

Prečítajte si aj: VIDEO Stoch dostal nečakanú ponuku na hosťovanie, všetko stopli požiadavky Fenerbahce

Portugalský majster sveta bol dosť vytočený a náročnému publiku adresoval nezdvorilú odpoveď, ktorá by sa zhruba dala preložiť ako "Choďte do pi*e, sku*venci!". Cristiana musel upokojovať aj kapitán Ramos.

Rozladený Ronaldo sa po ukončení zápasu nechcel zúčastniť ani tradičnej ďakovačky fanúšikom, no znova mu dohovoril Sergio Ramos a CR7 sa napokon nechal prehovoriť a bez veľkého nadšenia parkrát zamával do hľadiska.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, canalfutbolista.com, 101greatgoals.com

Diskusia

Podobné články