Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Považanec mení Prahu za sever Čiech: Spravím všetko pre to, aby som bol prínosom

PRAHA - Jakub Považanec prestúpil z pražskej Dukly do Jablonca.
Zdroj: TASR - ilustračná
Zdieľajte:

Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Jakub Považanec sa po dvaapolročnom pôsobení v Dukle Praha sťahuje na sever Čiech, kde ho do svojich radov získal FK Jablonec.

Prečítajte si aj: Ďuriš opúšťa Plzeň: Reprezentačného útočníka čaká nová výzva

"Je to pre mňa nová výzva, nakoľko v Jablonci majú ambície vybudovať silné mužstvo a hrať o pohárové priečky. Ponuka, ktorú mi predostreli, bola veľmi zaujímavá, a keďže sa medzi sebou dohodli aj kluby, tak prestupu nič nebránilo," citovala slová čoskoro 26-ročného stredopoliara oficiálna stránka jeho zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency.

"Budem robiť všetko pre to, aby som sa čo najrýchlejšie v novom prostredí adaptoval a bol pre Jablonec prínosom," doplnil rodák z Banskej Bystrice, ktorý v drese Dukly Praha zaznamenal 72 štartov a strelil 5 gólov.

Pri podpise zmluvy sprevádzal Považanca jeho agent Milan Lednický. "Zmluvu sme podpísali dnes a znie na tri roky. O Jakuba bol záujem z viacerých klubov, ale Jablonec bol v rokovaniach veľmi priamy, vecný a hráča táto ponuka oslovila najviac," povedal na margo transferu Milan Lednický.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články