Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Legenda varuje najdrahšieho hráča sveta: Spamätaj sa, inak skončíš ako Depay

MANCHESTER - Holandská legenda Ruud Gullit (54) odkázal najdrahšiemu futbalistovi planéty Paulovi Pogbovi (23), aby sa viac sústredil na futbal, inak to s ním nemusí dopadnúť dobre.
Zdroj: instagram.com/manchesterunited
Zdieľajte:

Ikona AC Miláno aj holandskej reprezentácie sa nechala počuť, že futbalista s cenovkou 105 miliónov eur by mal predvádzať úplne iné výkony, ako doteraz ukázal francúzsky reprezentant. "Čo z toho, že je najdrahším hráčom, keď sa viac zaoberá tým, čo si na seba oblečie, aký účes si dá alebo aké video zverejní na svojich profiloch. Futbal je u neho na vedľajšej koľaji," povedal Gullit pre espn.

Prečítajte si aj: VIDEO Mourinho našiel náhradu za Depaya: Nový Ronaldo by mal doraziť ešte tento týždeň

Pogba by sa nemal riadiť príkladom jeho bývalého spoluhráča, Memphisa Depaya. "Depay bol tiež kritizovaný za to, že miesto zlepšovania sa na ihrisku trávil viac času vylepšovaním svojho vzhľadu. V Anglicku musíte podávať kvalitný výkon každý zápas a to sa dá iba vtedy, ak tomu podriadite svoju kariéru."

Gullit naznačil, že priazeň fanúšikov nemusí trvať večne. "Aj v prípade Pogbu sa môže stať, že priazeň fanúšikov sa zmení na nenávisť. To je pre futbalistu to najhoršie. Aj pre tých najlepších platí nepísané pravidlo: Najskôr musí hrač žiariť na ihrisku, až potom sa môže predvádzať v žiari reflektorov."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: espnfc.com, mirror.co.uk, goal.com

Diskusia

Podobné články