Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Chelsea smúti, v Reale Madrid oslavujú: Hviezda zo Stamford Bridge po sezóne zmení dres

LONDÝN - Zdá sa, že po skončení aktuálnej sezóny sa odohrá jeden z najväčších prestupov tohto roka. Belgičan Thibaut Courtois by mal vymeniť Chelsea Londýn za Real Madrid.
Zdroj: instagram.com/chelseafc
Zdieľajte:

Brankárska jednotka Chelsea už svoj zámer údajne oznámila aj spoluhráčom. Vedenie Madridu by tak konečne priviedlo hviezdneho brankára, keďže ich dlhoročná snaha o získanie De Geu z Manchestru United bola neúspešná.

Prečítajte si aj: VIDEO Real sa vrátil na víťaznú cestu, hrdinom stopér Ramos

Real Courtoisa dlhodobo sleduje a počas Begičanovho zranenia v minulej sezóne mu prostredníctvom faxu poslal správu, v ktorej mu želal skoré uzdravenie. Courtoisa to do španielskej metropoly ťahá aj zo súkromných dôvodov, jeho manželka a dcéra stále žijú v Madride. Courtois za nimi pravidelne lieta z Londýna.

Chelsea by za svojho gólmana mala zinkasovať okolo 65 miliónov eur a možno by z Madridu obratom získala aj jedného z dvojice gólmanov Keylor Navas – Kiko Casilla.

Samotný Courtois má ku Španielsku veľmi vrelý vzťah. "Som akoby polovičný Španiel. Milujem krajinu, jedlo aj mentalitu tamojších obyvateľov. Aj väčšina televíznych kanálov, ktoré v Londýne sledujem, sú španielske," nechal sa počuť brankár, ktorý ma zmluvu s Chelsea do roku 2019.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: 101greatgoals.com, Cadena Cope, pravda.sk

Diskusia

Podobné články