Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Chystá sa letná prestupová bomba: 5 dôvodov, prečo sa Griezmann upíše United

BRATISLAVA - Manchester United chystá ďalšiu veľkú prestupovú bombu! V lete by na Old Trafford mal prísť vychýrený francúzsky kanonier Antoine Griezmann.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skvelý manažment a skauting Atlética

Madridčania nikdy nemali problém s predávaním hráčov, ba dokonca vždy sa im podarilo nájsť viac než solídnu náhradu. Spomeňme si napríklad na odchody Davida De Geu či Thibauta Courtoisa, či pravidelné odchody útočníkov. De Geu nahradil Courtois a Courtoisa dokázal skvele nahradiť Slovinec Jan Oblak. Za posledné roky sa na hrote Atlética vystriedalo niekoľko zakončovateľov. Ani jeden však nesklamal a dokázal nahradiť svojho predchodcu. Či už to bol Sergio Agüero, Diego Forlán, Diego Costa, David Villa, Radamel Falcao, či Fernando Torres. Tentokrát by pri odchode Antoina Griezmanna mohol štafetu prebrať 21 ročný Angél Correa.

Sám Simeone na otázku, či by vôbec hráča takého kalibru pustil preč, odpovedal rázne: "Nikoho tu nedržím. Proste pracujem na tom, aby bol tento klub stále silný. Antoine je neuveriteľným hráčom a hrá v skvelej forme. Nečudujem sa, že tí, čo na to majú financie, ho chcú získať."

Prečítajte si aj: VIDEO Kucka verzus Hamšík: Sledujte NAŽIVO aj vy strhujúci šláger Slovákov na slávnom San Sire!

José Mourinho

Portugalský kouč je bezpochyby jeden z najsledovanejších a najznámejších trénerov na svete a pre niekoho takisto jeden z najlepších. Len málo hráčov netúži po tom, aby ich tento bývalý kormidelík FC Porto, londýnskej Chelsea či madridského Realu viedol. Aj preto treba ako jeden z dôvodov uviesť i portugalskú trénerskú ikonu.

Skvelý kamarát z francúzskej reprezentácie - Paul Pogba

V lete sa stal Pogba najdrahšou posilou v histórii, keď prišiel do Manchestru z Juventusu za neuveriteľných 89 miliónov libier. Túto astronomickú sumu by mohol prekonať práve Antoine Griezmann, veľký kamarát Paula Pogbu. Obaja sú často v kontakte a trávia spolu čas i na reprezentačných zrazoch. Dokonca sa netaja tým, že by chceli hrať spolu v jednom klube. "Dúfam, že raz sa nám podarí byť v jednom klube," sú slová francúzského bombardéra v službách Atlética Madrid. V reprezentácii im to funguje náramne, tak prečo ich nespojiť aj v klubových farbách?

Uvoľnenie čísla 7 - odchod Memphisa Depaya

Aj toto môže byť jeden z dôvodov. Francúzsky Lyon napokon presvedčil Manchester United a získal mladého Holanďana. Ten v United nosil číslo 7, ktoré v Atléticu nosí práve francúzsky snajper. Chystajú sa tak United už na príchod obrovskej posily?

Prečítajte si aj: Exkluzívne VIDEOPREVIEW: Všetko, čo musíte vedieť pred šlágrom 22. kola Premier League

Samotné vyjadrenia Griezmanna

Ako sme už spomenuli, Paul Pogba a Antoine Griezmann majú skvelé priateľstvo. Sám Griezmann priznal, že po príchode Pogbu do United sa veľmi často rozprávajú práve o klube z Manchestru. "Stále sa ho pýtam na United. Chcem aby mi rozprával či sú tí hráči tam naozaj takí dobrí. Či je Mourinho naozaj taký dobrý tréner. Je to obrovský klub s parádnou infraštruktúrou," povedal Griezmann v lete pre SkySports.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články