Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hamšík dal košom slávnemu veľkoklubu aj rozprávkovému platu: Srdcervúce slová nášho reprezentanta hovoria za všetko!

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant a kapitán talianskeho SSC Neapol Marek Hamšík je pod Vezuvom nadmieru spokojný. Spolu s božským Diegom patrí k ikonám klubu a vo svojej budúcnosti má Slovák absolútne jasno!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Šikovného slovenského špílmachra sa pokúšal do svojich radov získať slávny gigant z Old Trafford. Agent Manchestru United pre médiá priznal veľký záujem anglického veľkoklubu o služby banskobystrického rodáka: "Boli sme v kontakte s agentom Hamšíka. Napriek enormnej snahe sa nám ho spolu s hráčom nepodarilo presvedčiť, aby k nám prestúpil."

Prečítajte si aj: VIDEO Kucka verzus Hamšík: Sledujte NAŽIVO aj vy strhujúci šláger Slovákov na slávnom San Sire!

United však neboli jediní, kto mal na Slováka zálusk. O Hamšíka sa uchádzal aj čínsky klub, ktorý mu núkal ročný plat až 15 miliónov eur, čo je zhruba päťnásobok toho, čo aktuálne poberá v Neapole!

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Kucka verzus Hamšík: Ako vyzeral súboj Slovákov na trávniku?

Hamšík sa však pod Vezuvom cíti ako doma a svoje pôsobisko za žiadnych okolností neplánuje zmeniť. Svedčí o tom srdcervúca výpoveď našej hviezdy: "Z Neapola nikdy neodídem. Aj keby ma chceli Real Madrid s Barcelonou. Milujem toto miesto. Fanúšikovia si ma vážia. To je pre mňa najdôležitejšie!"

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články