Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Real prišiel o obrancu zo základu, Zidane nepanikári: Toto zvládneme

MADRID - Španielsky futbalový klub Real Madrid sa v najbližších týždňoch musí zaobísť bez Daniho Carvajala.
Zdroj: instagram.com/realmadrid
Zdieľajte:

Pravý obranca "bieleho baletu" si na tréningu privodil zranenie stehenného svalu a vynechal už stredajšie prvé štvrťfinálové stretnutie Kráľovského pohára, v ktorom favorizovaný Real prehral doma 1:2 s Celtou Vigo.

Prečítajte si aj: ANALÝZA: 8 TOP vecí, ktoré po van Gaalovi ostali v Manchestri a Mourinho na nich môže stavať

Madridské športové periodikum AS špecifikovalo, že trénerovi Zinedinovi Zidanovi bude chýbať tri až štyri týždne.

Futbalisti Realu po 40-zápasovej šnúre bez súťažnej prehry neuspeli v druhom stretnutí za sebou. Ich francúzsky tréner Zinedine Zidane po stredajšej domácej prehre v úvodnom súboji štvrťfinále španielskeho Kráľovského pohára so Celtou Vigo 1:2 uviedol, že si neúspech musí riadne zanalyzovať. Už v sobotu líder La Ligy musí zareagovať v domácom ligovom zápase s Malagou, odveta pohára sa potom odohrá v stredu 25. januára.

Po ligovom neúspechu 1:2 v Seville "biely balet" už v tomto roku prehral toľko súťažných zápasov, ako za celý rok 2016. Zidane však paniku nešíri a svojich zverencov nabáda, aby sa zbytočne nestresovali.

"Rozanalyzujem si podrobne tento zápas. Dobré je, že už v sobotu hráme ďalšie stretnutie. My sme Real Madrid. Musíme stále pracovať a myslieť už len na najbližší duel. Toto prekonáme," citovala bývalého hráča "pusiniek" agentúra DPA.

"Až doteraz sme si viedli výborne. S minulými dvoma výsledkami nemôžeme byť spokojní, no výkon v Seville bol dobrý. Proti Celte Vigo to bolo o čosi horšie, ale nemali by sme sa obávať," dodal Zidane.

Rekordný európsky šampión má momentálne v tabuľke náskok jeden bod pred druhou Sevillou a dva body pred tretím mužstvom poradia FC Barcelona. Má však k dobru jeden súboj. Proti Malage mu budú chýbať Dani Carvajal i dlhodobo zranený Gareth Bale.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články