Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pre fanúšikov bude EURO 2020 výzvou, tvrdí prezident UEFA Čeferin

PETROHRAD - Cestovanie na zápasy EURO 2020 bude podľa Čeferina výzvou pre fanúšikov.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Prezident Európskej futbalovej únie (UEFA) Aleksander Čeferin je presvedčený, že nový model EURO 2020 spojený s dlhšími presunmi bude mať u fanúšikov pozitívny ohlas.

Prečítajte si aj: http://www.futbalovysvet.sk/clanok/26253/analyza-8-top-veci-ktore-po-van-gaalovi-ostali-v-manchestri-a-mourinho-na-nich-moze-stavat

Šampionát sa uskutoční až v trinástich mestách vo všetkých kútoch Európy. Fanúšikov, ktorí chcú vidieť v akcii svoj obľúbený tím, tak čakajú zdĺhavé presuny a tisícky absolvovaných kilometrov. "Pre fanúšikov je to výzva. Čaká ich cestovanie naprieč celou Európou. Myslím si, že tento model bude pre nich zaujímavý a atraktívny. Som si istý, že všetko prebehne v poriadku," vyhlásil Čeferin podľa agentúry DPA.

V poradí 16. ME sa uskutočnia v dňoch 12. júna až 12. júla 2020. Ako pripomienka 60. výročia prvého európskeho šampionátu sa nebudú konať v jednej alebo dvoch hostiteľských krajinách ako zvyčajne, ale v trinástich mestách v dvanástich štátoch po celej Európe. Semifinálové zápasy a finále sa budú hrať v londýnskom Wembley. Štvrťfinálové zápasy a skupinovú fázu budú môcť fanúšikovia vidieť v Mníchove, Baku, Ríme a Petrohrade. Osemfinálové zápasy a skupinová fáza sa budú hrať v Kodani, Amsterdame, Bruseli, Budapešti, Bukurešti, Bilbau, Glasgowe a Dubline.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články