Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bývalá hviezdička AS Trenčín má našliapnuté do Premier League, záujem majú veľkokluby

BRATISLAVA - Bývalá hviezdička AS Trenčín má našliapnuté do Premier League.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Mladá jamajská futbalová nádej, Leon Bailey, upútal svojimi výkonmi skautov veľkoklubov po celom svete. Na liste záujemcov sú i Liverpool či Chelsea.

Bailey sa v minulej sezóne stal pevnou súčasťou prvého tímu KRC Genk a hneď sa mu podarilo získať ocenenie za najlepšieho mladého hráča roka v Belgicku. V aktuálnej sezóne sa mu darí ešte viac. V 12 zápasoch Európskej ligy (vrátane predkôl) dokázal nastrieľat až 7 gólov.

Tieto skvelé výkony nezostali bez povšimnutia. O Jamajčana sa začali zaujímať tímy z Anglicka, na čele s Liverpool FC, Chelsea FC, Everton FC and Bournemouth FC. Záujem takisto javia i nemecký Bayer Leverkusen, taliansky AS Rím či francúzske celky Lyon a Nice.

Prečítajte si aj: Manchester United prepísal históriu, zriadil novú nezvyčajnú funkciu v klube

Ak bude niekto chcieť Baileyho získať už teraz, musí si pripraviť minimálne 20 miliónov £. V Genku sú totiž rozhodnutý nechať si Baileyho aspoň do leta.

Belgický KRC Genk si vo svete futbalu získal skvelé meno už i v minulosti. Z akadémie tohto celku pochádzajú i hráči ako Kevin de Bruyne, Thibaut Courtois či Christian Benteke.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, 90min.com

Diskusia

Podobné články