Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prekoná Sevilla prekážku menom Real Madrid a kto zvíťazí v anglickom derby? Toto sú TOP šlágre víkendu!

BRATISLAVA - Aj tento víkend sa hrajú zápasy, ktoré stoja za pozretie. Náš portál opäť vybral a rozanalyzoval niektoré šlágre, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Stade de Rennes – Paris Saint-Germain

Prvý šláger víkendu sa hrá v sobotu o sedemnástej hodine a domáci Rennes v 20. kole najvyššej francúzskej súťaže privíta rozladených Parížanov. V minulej sezóne by bol tento duel asi jasnou záležitosťou, no teraz je všetko otvorené. Odchod trénera Laurenta Blanca a švédskeho kanoniera Zlatana Ibrahimoviča rozobral štruktúru šejkovského klubu úplne do základov. Rennes pod vedením bývalého reprezentanta Christiana Gourcuffa si drží svoj štandard, čiže siedme miesto. Forma oboch tímov je síce nestála a každý v tomto zápase môže prekvapiť. Červenočiernym budú chýbať dvaja hráči a to odchovanec PSG Clémént Chantôme a portugalský obranca Pedro Mendes a za Parížanov pravdepodobne nenastúpi Javier Pastore.

Manchester United – Liverpool FC

Druhý šláger je už o niečo ''šlágrovitejší''. Večná rivalita medzi Red Devils a The Reds je nepopierateľná. Obidva tímy aktuálne držia sériu neporaziteľnosti - šesť zápasov. Mourinhova družina sa spamätala a v poslednej dobe podáva fantastické výkony. To isté môžeme povedať aj o parte okolo Jürgena Kloppa, ale prehra so Southamptonom v EFL Cupe a prestrelka s Bournemouthom určite neprispeli na psychickej pohode. United v piatich zápasoch za sebou strelili súperovi aspoň dva góly.

Manchesterskému tímu budú chýbať Eric Bailly, Luke Shaw a možno nastúpi Marcos Rojo. Na strane Liverpoolu bude chýbať Adam Bogdán, Danny Ings, Sadio Mané a s otáznym štartom sú Marko Grujič, Jordan Henderson a Joel Matip. Sledujte náš ONLINE prenos v nedeľu od 17.00 TU.

Prečítajte si aj: VIDEO Arsenal prekvapil hneď trojtým podpisom, West Ham odmieta predať najväčšiu hviezdu, tá chce odísť!

Olympique de Marseille – AS Monaco

Opäť sa vrátime do krajiny galského kohúta, kde Marseillčania na svojom domácom štadióne Stade Velodrome privítajú kniežatá z Monaca. Aktuálne šieste mužstvo tabuľky, od posledného vzájomného zápasu s Monacom (0:4) zlepšilo formu a neprehralo odvtedy žiadny ligový zápas a doma naposledy prehrali v poslednom súboji minulej sezóny. Klub z jedného z najmenších štátov sveta zatiaľ dýcha na chrbát lídrovi súťaže OGC Nice a monacké kniežatá od posledného zápasu s ich nedeľňajším súperom prehrali len zápas s Lyonom. Rudimu Garciovi budú chýbať Henri Bedimo a Abou Diaby, no a Leonardovi Jardimovi iba Maročan Nabil Dirar.

Sevilla CF - Real Madrid

A nakoniec sa presunieme na Pyrenejský poloostrov, kde v rámci 18. kola La Ligy druhá Sevilla pod vedením impulzívneho Jorgeho Sampaoliho vyzve na súboj prvý Zidanov Real Madrid. ''Rojiblancos'' si minulé kolo poradili s Realom Sociedad, a tak sa vyšvihli na priebežné druhé miesto. Najlepší strelec celého tímu Wissam Ben Yedder Baskom strelil hetrik a zvýšil si nástrel na osem gólov. ''Biely balet'' však nepozná prehru už neuveriteľných šestnásť zápasov. Naposledy Real prehral vonku v semifinále Ligy Majstrov s Wolfsburgom (2:0) a v lige už ani nepamätá. Toni Kroos je aktuálne kráľom asistencií spolu so záložníkom Espanyolu Pablom Piattim. Obidvaja majú na konte sedem nahrávok na gól. Sevillčanom budú chýbať Daniel Carrico a Carlos Fernandéz, naopak Madridčanom chýbajú dlhodobo zranený Bale, Pepe a Isco. Zaujímavý náboj súboju dodáva aj fakt, že pôjde o odvetu pohárového súboja zo Sevilly, ktorý skončil divokou remízou 3:3, pričom tesne pred koncom ešte domáci viedli o dva góly, napokon si Real rekordnú sériu bez prehry udržal. Podarí sa mu to aj cez víkend? Sledujte náš ONLINE prenos v nedeľu od 20.45 TU.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články