Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Arsenal prekvapil hneď trojitým podpisom: West Ham odmieta predať najväčšiu hviezdu, tá chce odísť

LONDÝN - Francúzski futbaloví reprezentanti Olivier Giroud, Francis Coquelin a Laurent Koscielny podpísali s Arsenalom Londýn nové viacročné kontrakty. Detaily zmlúv nezverejnili.
Zdroj: instagram.com/arsenal
Zdieľajte:

Kanonier Giroud prišiel na Emirates Stadium v roku 2012 z Montpellieru, s ktorým vyhral francúzsku Ligue 1. V uplynulej sezóne strelil v drese "kanonierov" 24 gólov vo všetkých súťažiach. V tomto ročníku sa zatiaľ presadil deväťkrát.

Prečítajte si aj: VIDEO Chelsea už predala dvoch hráčov do Číny a nastal čas nakupovať: Conte chce Škrtelovu dvojičku

Skúsený obranca Koscielny je hráč Arsenalu od roku 2010. V tíme trénera Arsena Wengera by mal na základe novej zmluvy pôsobiť až do roku 2020. Coquelin prišiel do Arsenalu ako tínedžer a postupne sa stal jedným z kľúčových stredopoliarov.

"Sme veľmi radi, že sme si na najbližšie roky zaistili služby troch dôležitých hráčov. Olivier má veľké skúsenosti a je čoraz komplexnejší hráč. Laurent patrí k najlepším obrancom na svete, Francis je skvele technicky vybavený," povedal podľa agentúry DPA Wenger po podpise dlhodobých kontraktov s francúzskym triom.

New contracts for Francis #Coquelin, Laurent #Koscielny and Olivier #Giroud! #WeAreTheArsenal

Video zveřejněné uživatelem Arsenal Official (@arsenal),

Francúzsky stredopoliar Dimitri Payet už nechce hrať za West Ham United. Tvrdí to tréner "kladivárov" Slaven Bilič, ktorý však o odchode jednej z najväčších opôr nechce ani počuť.

"Vedenie West Hamu už viackrát deklarovalo, že si chce udržať svojich najlepších hráčov. Payet by najradšej zmenil pôsobisko, no my ho nechceme predať," citovala slová chorvátskeho kormidelníka agentúra AP. West Ham je v tabuľke Premier League na 13. mieste.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články